Да поиграем на… интериорен дизайн

4
244
Добави коментар
Dysign
Dysign

Интериорният дизайн е сложна наука, в която се прилагат едновременно креативни и технологични решения, за да се оформи функционално, безопасно и естетически приятно пространство. Пространство, в което живеем, играем, творим и работим. Начинът, по който възприемаме пространството, където прекарваме по-голяма част от времето си, влияе на нашите чувства и емоции. Когато те са негативни, човек се разболява. Когато са положителни, човек е във вихъра на щастието и развитието си.

За да създадат правилно, хармонично и уютно пространство, от интериорните дизайнери се изисква да имат много и разнопосочни познания, във всякакви дисциплини на науката:

планиране на пространство; работа със светлина и тъмнина; строителство – норми и технологии, мебелно проектиране и производство, текстилни материали – качества и устойчивост във времето; здраве, безопасност и ергономия; колористика; съставяне на икономически реализируеми бюджети; поведенческа психология – при работа с клиенти, строители, доставчици, търговски партньори; задълбочени познания за работа с компютър – офис програми, специализирани софтуерни приложения за компютърно проектиране (CAD), и др.

Но интериорните дизайнери са също хора, а на всеки човек е присъщо да играе. Играта ни помага да не гледаме чак толкова сериозно на живота. Затова няма да ви занимаваме повече с начина, по който интериорните дизайнери проучват и анализират пространството, за да създадат перфектни домове. По-скоро ще ви предложим и вие да поиграте малко. 

Ако все пак се интересувате от реален интериорен дизайн, и не ви се играе, попълнете това , за да ви изготвим индивидуална оферта. 

Пъзел – игра

Пъзелът се състои от 80 части с различна форма, които образуват картинка. Разбира се, картинката отново е свързана с интериорен дизайн…

С помощта на мишката местите и свързвате частите. Под пъзела е разположена лента с бутони, като най-важните от тях са:

Image – позволява предварително да видите картинката, заложена в пъзела;

Ghost – разполага картинката в блед вариант върху игралното поле, за да ви служи като ориентир;

Arrange – преподреждате частите на пъзела върху игралното поле;

Settings – с този бутон рестартирате играта, както и коригирате други настройки;

Maximize (най-вдясно) – позволява да увеличите играта така, че да заеме екрана на цялото ви устройство. С бутона Esc от клавиатурата излизате от увеличен в нормален режим.

Желаем ви приятна игра!

Останете свързани с нас, като следите информацията в сайта ни – както за актуалните ни проекти, така и за интересните теми в блога ни.