За Строителна фирма „Коректстрой 93″ЕООД

1
318
Добави коментар
krachunski
krachunski

За Строителна фирма „Коректстрой 93″ЕООД

Строителна фирма „Коректстрой 93″ЕООД е член е на Камарата на строителите в България и извършва строителни дейности в гр. София и страната. Предметът на дейността обхваща строителство на сгради, реконструкции и ремонти.

Нашата строителна фирма извършва:

ремонт на покриви;
тенекиджийски услуги
строително-монтажни работи;
груб строеж;
довършителни работи;
изолации;
боядисване;
асфалтиране;
вертикални планировки;

Политиката на строителната фирма налага:

Коректни отношения;
Срочно и качествено изпълнение на договорените строителни работи;
Спазване на работните проекти и изпълнението им.

Със строителството и изграждането на всички наши обекти, ние се стремим да постигнем добри взаимоотношения  с нашите клиенти и да изградим доверие и уважение.

Дългогодишният опит на строителната фирма е изградила стабилната основа, върху която изграждаме проекти с отличното качество. Опитът ни е научил и че ключът към успеха е да бъдем ориентирани към разбирането на нашите клиенти. Ние вярваме, че  внимателното вникване в детайлите във всеки отделен етап от процеса на строителството и разбирането на потребностите и изискванията на нашите клиенти ни превръща във фирма с модерен облик и динамично развитие.

Строителната фирма Коректстрой 93 Ви предлага всякакъв вид вътрешни и външни ремонти дейности: замазка, мазилка, шпакловка, боядисване, ВиК услуги и всякакви строителни, ремонтни и монажни услуги. Коректните отношения са наша фирмена политика.