Най-добрите балсами за устни

1
125
Добави коментар
svetla58
svetla58

През зимата устните ни често са сухи или се напукват и цепят. Усещането е изключително неприятно и точно за това в чантата си винаги трябва да имате подходящ гланц или балсам за устни, който да ви спаси.

Споделяме с вас няколко от най-добрите гланцове в Notino подходящи за всеки бюджет. Изброените по-долу продукти са изпробвани и може да ни се доверите, че наистина са ефективни.

Carmex

Няма как да не знаете за Carmex. Формулата, която съдържа вазелин, ментол и камфор веднага омекотява напуканите устни. И още по-хубавото е, че цената му е толкова ниска, че може да си позволите да вземете няколко тубички. 

Купи Carmex с SPF15

Nuxe Paris Reve De Miel Ultra-Nourishing Lip Balm

Обичаната от много блогъри, бюти редактори и ютубъри Френска марка заслужава вашето внимание. Въпреки, че този продукт има плътна консистенция подобна на балсам, благодарение на основата на пчелен восък, формулата никога не се усеща твърде мазна. Единственото което е усещате меки и възстановени устни.

Купи Nuxe Lip Balm

Clarins Instant Light Lip Oil

Mаслото за устни на Clarins е един от онези продукти, които бихме могли да нанасяме на устните си цял ден, усеща се много леко и приятно, мирише на ванилия и прави устните супер блестящи, като същевременно и хидратирани.

Купи Clarins Lip Oil

Clarins Natural Lip Perfector

Още един невероятен продукт от марката Clarins. Блясъкът за устни с хидратиращ ефект дарява устните с впечатляваща плътност, оцветява ги леко и същевременно ги подхранва.

Купи Clarins Lip Perfector