Какво представлява масажния ролер и как да го използваме?

1
123
Добави коментар
svetla58
svetla58

 

Масажните ролери или както биват наричани често- нефритени ролери са направени от нефрит, розовв кварц или друг кристал. Те масажират лицето като стимулират лимфната система да се отърве от токсините, да намали подпухналостта на лицето  и да стимулира притока на кръв,  а резултатът от това е по-красива и бляскава кожа.

Хубаво е когато ползвате масажен ролер да прибавите няколко капки от любимия ви серум или масло, за по-лесно плъзгане по лицето. Има безброй начини да използвате масажора- някои го ползват като последната стъпка в грижата си за кожата, а други масажират върху маска си за лице, за да помогнат на съставките да проникнат по-дълбоко в кожата. 

Как точно да използвате масажора за лице правилно?

Най-важното е да бъдете нежни със своята кожа и да не натискате трърде силно, защото е възможно нефритът да разкъса капилярите на кожата.

Поставете няколко капки от любимият си серум по лицето и зоната около врата. За да изчистите лимфните канали първо започвате от врата, а чак след това е ред на лицето. Без значение дали масажирате бузите, брадичката или челото си трябва да го правите с движения навън- далеч от центъра на лицето, към линията на косата.

Бонус съвет: 

Дръжте масажора в хладилника, за да бъде охладен. Студа стяга порите и събужда уморенто лице. Използвайте го два-три пъти седмично и сами ще се убедите в резултатите.

 

Купи масажор за лице с кварц

Купи масажор за лице с нефрит

Купи масажор за лице с розов кварц

Купи стягащ серум за лице

Купи био масло от лавандула

Тагове
make up revolution, грижа за кожата, здрава кожа, кварц, кожа, красива кожа, красота, масажор за лице, нефрит, нефритен ролер, розов кварц, ролер за лице, съвети