Pornhub добавя XRP, BNB, USDC и DOGE към своите опции за плащане

1
169
Добави коментар
cryptalaxy
cryptalaxy

Уебсайтът за развлечения за възрастни Pornhub добави четири нови монети към списъка си с поддържани опции за крипто плащане – XRP, BNB, USDC и DOGE.

Този ход означава, че над 120 милиона посетители на Pornhub вече могат да плащат за премиум абонаменти в четирите цифрови актива. За отбелязване е, че Pornhub премахна поддръжката на монетите Dash и PumaPay, ориентирани към поверителността, които бяха налични в средата на декември. Това предполага, че промените са направени през последния месец.

Последните ревизии увеличават броя на поддържаните от Pornhub монети на шестнадесет (вижте снимката). Трябва да се отбележи, че Pornhub поддържа само крипто като опция за плащане за някои страни, включително САЩ, Великобритания и Сингапур. Докато за някои държави от ЕС, като Германия, той поддържа банкови преводи.

Pornhub вече не поддържа плащания с кредитни карти, след като миналия месец беше изправен пред забрана от Visa и Mastercard. Двата платежни гиганти прекъснаха връзките с Pornhub след обвинения, че порнографският уебсайт показва видеоклипове за насилие над деца и изнасилвания. Твърденията произтичат от разследване на колумнист на Ню Йорк Таймс. Pornhub отрече обвиненията.

Източник