Модерни плетени рокли за зима 2021

1
274
Добави коментар
joli
joli

Тази зима пандемията от коронавирус постави пред изпитание модната индустрия. Промениха се условията, начинът на живот, промениха се и потребностите от удобни и практични дрехи за ежедневието. Вместо луксозни палта, високи токчета и изискани костюми се наложи модата на удобните дрехи, в които се чувстваш добре и едновременно с тях можеш да отидеш навсякъде: на работа, до магазина или на разходка с приятели.

Със сигурност всяка жена има поне една плетена рокля в есенно-зимния си гардероб. Тази година разнообразието от модели плетени рокли е огромно: от прилепнали модели по тялото от фина прежда, до свободни туники с поло-яка и блузони до средата на бедрото.

Дизайнерите стигнаха още по-далеч, предлагайки достойни модели плетени рокли и за пролетния сезон – това са модели от тънък трикотаж с презрамки, вталени, с цепки, както и провокативни мини рокли от трикотаж.

Можете да комбинирате плетени рокли с всякакви аксесоари и връхни дрехи.  Подходящи са високи ботуши, ботуши над коляното, боти до глезена и груби ботуши, кецове и маратонки. Плетена рокля с палто изглежда страхотно, когато става въпрос за модерен външен вид за есен-зима. Ако пролетта е топла можете да се справите без връхни дрехи, демонстрирайки цялата си красота облечени в модерна плетена рокля.

Изборът на плетени рокли през сезон 2020-2021 е много голям и дамите имат възможност да избират няколко модела стилни, уютни и красиви плетени рокли по свое усмотрение, за което определено няма да съжалявате. В края на краищата, плетената рокля този сезон ще се превърне в модел, който няма да пропуснете, най-малкото защото точно сега друга няма да ви е нужна. Сега да преминем към тенденциите и новостите!

Плетена рокля с голям размер

Моделите плетени рокли с голям размер, широки и свободни, ще бъдат особено популярни. Особено предпочитани са плетените рокли с плетеници /осморки/ или с някакъв геометричен принт. Но също така много актуални са свободните  рокли-пуловер с високо деколте или V-образно деколте без излишен допълнителен декор, които изглеждат стилно и небрежно в ежедневните лукове.

Вталена плетена рокля

Тънкият трикотаж е отличен избор, когато става въпрос за модерна плетена рокля с втален силует. Вталените модели също са много красиви в дължини мини и миди, както и с дължина до коляното. Красиво допълнение към вталената плетена рокля за сезон зима 2020/21 е цепката. Този модел може да се носи с кецове, което изглежда много стилно. Модерните цветове при плетените рокли този сезон са кремави, бежови, кафяви, черни, сиви, млечни нюанси.

Плетена рокля тип жилетка

Ново през този сезон е плетена рокля, която прилича на любимата ви жилетка – с копчета и джобове. Можете да носите такъв модел плетена рокля с високи ботуши, а ако желаете, можете да облечете и голяма риза под роклята, защото самата рокля също е в стил „овърсайз“, а подобна комбинация изглежда нова и свежа.

Плетена рокля с презрамки

За топлия зимен сезон дизайнерите са подготвили много красиви модели рокли с презрамки, изработени от ултратънко трико. Модни модели в това решение се предлагат в различни дължини – от мини до миди, а също могат да бъдат допълнени с цепка или плетени с спокоен цвят и ще създадете по-изтънчен външнен вид.рипсена плетка. Изберете такава плетена рокля в благороден

Плетени рокли с логотип на Balenciaga, GUCCI, Fendi

Стилно решение за създаване на уютни и практични лукове в градски стил е представено от модерна плетена рокля с надписи под формата на лога. Визията изглежда ярка, впечатляваща и смела. Съчетани с клин или плътен чорапогащник и дълги ботуши тези плетени блузони-рокли са особено предпочитани за по-топлите зимни дни.

В свят, в който за няколко месеца буквално се промениха стереотипите при облеклото и се наложиха практични дрехи съчетание между туника и рокля, блуза и пуловер, блузон и туника, много оригинално и необичайно изглежда плетена рокля с асиметрична кройка.  Асиметрията е представена под формата или на спуснато рамо, или на разрез на рамото, подчертан с декоративни златни копчета. Също така е много популярно да се носи плетена рокля с асиметрично открито само едното рамо.

Що се отнася до аксесоарите, най-добрият избор, когато трябва да придадете форма на свободната широка плетена рокля или блузон са, разбира се, широките колани, които вталяват силуета и подчертават талията.

Модата при плетените дрехи и тази година заложи на удобството и практичността, още повече, че в условия на пандемия много дами работят от вкъщи и имат нужда от удобни, топли и актуални плетени рокли, с които да разнообразят ежедневието и да внесат цвят и вкус в гардероба си.