Най-важни са мненията на клиентите. Откровено интервю с клиент на Велмакс

1
147
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

Откриваме фирма, която от няколко години снабдява нашите домове със съвременни решения. Сред тях ще намерите комплекти съдове от благородна стомана, автоматични почистващи устройства и комплекти спално бельо. Какво говорят за тези продукти техните собственици? Каним Ви на откровен разговор с клиент на фирма Велмакс, който ще сподели своите впечатления след тестване на тези продукти. Дали си струват цената? Дали положителните мнения за продуктите им са оправдани?
 
– Преди да ни кажете за самия продукт, моля отговорете откъде Вие научихте за фирма Велмакс? С какво се отличава от конкуренцията?
 
Иван Георгиев: Познавах фирма Велмакс от няколко години, преди да се реша да закупя техен уред. Струва ми се, че за първи път имах нещо общо с нея съвсем скоро след моята сватба. Като сватбен подарък ние с жена ми получихме комплект от 10 тенджери от благородна стомана, който ползваме и до днес. Няколко от моите познати си купиха Jet Cleaner, т.е. автоматична движеща се по дома прахосмукачка.

С какво се различава от конкуренцията? Не съм чул никога за подобна на Велмакс фирма, защото това не е класически магазин с уреди за домакинството. Фактически имат онлайн магазин, ако някой желае да си закупи през интернет. На мен специално много повече ми допадат покупки по време на техните продуктови представяния.

Това са безплатни представяния, на които може отблизо да се запознаеш с техните продукти. Представянията са много съдържателни, дори ако излезеш без да си закупил никакъв продукт, можеш да научиш доста интересни неща за обкръжаващия ни свят, здравословния начин на живот, а даже да срещнеш много стойностни личности. След едно такова представяне именно купих няколко уреда. В пакет от 3 уреда успях да ги купя на по-атрактивна цена. Избрах сокоизстисквачка Sybilla, почистваща система Security Clean и уред за почистване на въздуха Cirrus.
 
– Водещият разговора: Защо в края на краищата решихте да купите от Велмакс? Може ли да кажете нещо повече по темата за  уредите? Струват ли си цената продуктите?
 
Иван Георгиев: Накрая побеждава икономическата страна на въпроса и… жена ми (смях). Действително продуктите не са от най-евтините, затова ги купихме на изплащане. Да, както вече споменах, при покупка на 3 уреда получихме отстъпка, а сумата за изплащане разсрочихме на две години и вноските не натоварват прекалено портфейла. Ако говорим за уредите, то нямам нищо от което да се оплача.

Сокоизстисквачката ползва главно жена ми, понеже мина на диета и често си прави с нея коктейли, а за мен прави много вкусни и здравословни сокове. Тиха е, което е голям плюс за този вид уреди. Уредът за пречистване на въздуха, а по-точно модел Cirrus, стои в хола и трябва да потвърдя, че с него по-леко се диша. И без това в хола прекарваме най-дълго време, а сега е още по-приятно да си там.

От тези три продукта най-често имам работа със Security Clean. Това е наистина чудесно устройство, което помага в домашната работа. Особено на собствениците на големи домове, които, както и аз, имат доста голяма повърхност за почистване. Най-ценната характеристика на това устройство е неговата многофункционалност. Замества ми прахосмукачка, подова кърпа и миячка за тапицерия.

Може ли да се иска повече от едно устройство? Искрено се съмнявам, затова толкова ценя тази своя покупка. В началото си мислех, че ще имам проблем с превключването на различните фуккции в устройството,обаче опасенията ми се оказаха безпочвени. Много лесно може да се сменя например функцията прахосмучене на пране, а цялата процедура е банална.

Всичко е описано в инструкцията за работа, при първо пускане на прахосмукачката се справих дори без нея. Успешно се справих с довършване на почистването на дивана, който почти го бяхме отписали. Дивана го имаме от години и нормално си го харесваме, затова възстановяването му до състояние за нормално ползване е много обнадеждаващо. Връщайки се отново към въпроса за цената – да, бих купил още веднъж тези уреди, защото са незаменими!

Велмакс черпи вдъхновение от ежедневието и предлага решения, благодарение на които клиентите се чувстват изключително, комфортно и се радват на по-добро здраве. Марката WELMAX е многократно награждавана и е получила изключително много отличия за качество, за дизайн и за подхода си към клиентите.

Фирмата тества редовно своите продукти за качество и притежава „Сертификат за най-високо качество“, който е признат както от Полски Институт за изследване и контрол на качеството, така и от Велкополското Дружество за изследване на качеството, който дава своето отличие и признание на марката още през 2005г. Високите оценки на продуктите идват не само от спечелените сертификати и награди, но и от положителните Велмакс мнения, получени от доволните клиенти на компанията.