Подценен ли е Ethereum?

11
277
Добави коментар
hlape
hlape

Author admin Reading 2 min Published by January 29, 2021

Подценен ли е Ethereum?

Ethereum може да повиши цената си, като някои анализатори заявяват, че към 2025 година ще задмине 3000 долара.

През последните няколко седмици Биткойн премина през широк спектър от шокове, след като достигна 42 000 долара. Фокусът на пазара се върна към DeFi. Турбулентността на алткойните накара спекулантите да се стичат. Например, кръстосаният проект Polkadot (DOT) скочи от $ 5 до $ 19 на токен.

Въпреки че цикличното въртене на криптовалутите е трудно да се предвиди, Ethereum (ETH) в момента стои на 25-дневната пълзяща средна стойност и е основно стабилен. Наскоро достигна нов рекорд от 1475 долара. Хората започват да осъзнават, че вторият по големина крипто актив сега натрупва сила.

Купете Ethereum!

Защо Ethereum може да бъде подценен

Повечето от решенията DeFi на пазара сега избират платформата Ethereum. В резултат на това общата сума на DeFi, заключена в Ethereum, достигна 30,5 милиарда долара и досега никоя криптовалута, която твърди, че е „убиецът на Ethereum“, не може да бъде широко призната и приета като Ethereum.

С пускането на Ethereum 2.0, решенията DeFi, внедрени на платформата Ethereum, вече няма да бъдат обект на тесни места в производителността. Екосистемата DeFi на Ethereum ще се превърне в основните двигатели на крипто пазара и това може значително да повиши стойността на Ethereum.

Това, което Ethereum създаде, е екосистема от финансови приложения. Ако погледнем напред, можем ясно да видим, че стартирането на мрежата Ethereum и ETH е водораздел във финансите. За първи път той улесни финансирането, което не изисква доверено трето лице да участва във финансови транзакции.

Най-важният момент е, че през 2021 г. все повече традиционни финансови институции ще влязат в Ethereum. Сред тези финансови инструменти фючърсите на Ethereum, лансирани от Чикагската стокова борса (CME), могат да бъдат най-важните, докато се чака окончателен преглед при стартирането му.

И така, каква според вас ще бъде най-високата цена на Ethereum тази година?

Очакавме коментари!

Ние смятаме, че края на 2021 година цената ще е 5000 лв. за 1 ЕТЕРИУМ.

Съветът ни е да закупите Етериум от BINANCE и да ползвате именно тази борса…

Ако желаете да ни почерпите бира с Етериум, можете да направите дарение на този адрес: 0x2a52e0e74fe0bf560c9d0669c38e173c043fcd39

Общ рейтинг

5 based on 9 votes

Марка

Джунев Инфо

Продукт

Етериум 2.0