Защо да отидем на море в Албена

1
135
Добави коментар
pepimili
pepimili

Спокойно бихме могли да определим почивките в Албена като разнообразни и спиращи дъха. Те са същински рай за както за българите, така и за руснаците, румънците, украинците и прочие. Причината е проста и се крие в това, че предлагат за всеки вкус по нещо.

Личният подход не остава незабелязан.

За много от нас този български курорт, разположен на север е в пъти по-изгоден от родните, намиращи се на юг. Това само по себе си е основателно, за да прекарваме ежегодно ваканциите си, излежавайки се на плаж, мит от водите на Черно море. Няма две мнения, че морският курорт Албена е перфектната комбинация между all inclusive пакети, петзвездни хотели, програми за развлечения на децата, евтини оферти, вкусна храна – местна и интернационална и прочие. И това, ако не е самият рай!

Разбира се, не е за пренебрегване и локацията. Летището в близост до курорта значително облекчава туристите, решили да почиват на Българското Черноморие.

Не е ли сбъдната мечта да прекараш отпуската си, почивайки върху горещия пясък и пиейки разхлаждащ коктейл? Хотелите, които се намират на първа линия обичайно са пълни с туристи, което означава, че веднъж решили, че ще сме на море в български курорт, ние трябва бързо да резервираме места.

Този морски курорт е топ дестинация както за летния сезон, така и за есента. СПА пакетите, които предлагат някои хотели са примамливи и често има намаления в края на силния сезон.

Ол инклузив почивката в Албена гарантира отлични цени. Едно семейство с двама възрастни и две деца може спокойно да прекара 5 или 7 дни в българския курорт, като сумата която ще плати често е наполовина в сравнение с родните хотели на юг.

Ето защо е добре да съберем повече подробна информация за различните оферти, но и да не губим твърде много време в размисли, защото местата за идеалната почивка на море в България може да се изчерпат буквално пред очите ни. За да сме сигурни, че това няма да се случи, е добре да изберем къде точно да отидем на навреме. Всички членове на фамилията ще се зарадват, че могат да се откъснат от ежедневието и да се отдадат на воля на пълен релакс.