Лекарско предупреждение! Ако сте над 35 години, не вземайте това хапче! Предизвиква инсулти или сърдечен удар за секунди!

Лекарско предупреждение! Ако сте над 35 години, не вземайте това хапче! Предизвиква инсулти или сърдечен удар за секунди!

Всеки път, когато изпитваме главоболие, болка в гърба, менструални болки и т.н. стигаме до ибупрофен.

Това хапче е може би най-популярното обезболяващо средство в света и се използва от милиони хора всеки ден. Това обаче не означава, че това е здравословно – експертите твърдят, че ибупрофен може да унищожи бъбреците и сърцето ни и може да има фатални последици за здравето ни!

Освен това, защо трябва да използваме нещо, което разрушава нашето здраве, когато природата предлага много мощни болкоуспокояващи, които могат да работят също толкова добре, без страничните ефекти?

Вземете куркума например – това растение от семейство джинджифил обикновено се използва в прахообразна форма като подправка. Обаче подправката е използвана още от векове за лечение на различни заболявания и състояния в традиционната китайска медицина, а дори и науката е потвърдила, че може да лекува повече от 600 заболявания.

Ето как да подготвите куркума, която може да лекува всякакъв...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност