Бареков: Новите щамове на Covid са в пъти по-безопасни за нас! Кажете на близките си, че ви мамят!

1
134
Добави коментар
slavchev
slavchev

Николай Бареков излезе с информация за новите щамове на Covid-19!

Бившият евродепутат и журналист Николай Бареков излезе публично с информация, която тотално срива твърденията на Националния оперативен щаб и правителството относно Covid-19.

Бареков хвърли бомбата с разкрития за Covid-19 от Англия и ЮАР

Става дума за новите щамове, с които от седмици телевизията всява ужас и паника сред българите. Новите щамове – британски и южноафрикански, които били в пъти по-заразни и опасни от първия.

След множество разговори с компетентни лица и лекари от чужбина, Бареков твърдо заявява противното. Нещо повече – оказва се, че новите два щама са дори много по-добри за хората.

„Ясни и точни са статистиките, а не нагласените информации. Те показват, че в тези две страни с британския и южноафриканския щам, заболеваемостта и смъртността трайно намаляват през последните няколко седмици.

Все повече хора, които се заразяват с него, карат вируса много леко, а някои от тях изобщо не разбират, че са го изкарали. Това е така, защото всеки нов щам, който мутира, мутира така, че да се нагоди към човека. Това е единственият му шанс да оцелее и самият той“, заяви Бареков.

В Англия има спад на смъртността от – 7,3%, а в ЮАР той дори е с -10,5. А лекарите в ЮАР смятат, че това се дължи именно на този нов щам.

„Английски лекари обясниха в ефира на местните телевизии, че и симптомите вече са променени. Няма задух, няма тежка кашлица, а само лека хрема, главоболие и дразнене в гърлото.

Така че знайте и кажете на близките си, защото това няма да го чуете от Щаба. Мутациите работят в полза на нас, хората. Всичко останало, цялата паника у нас е в интерес на правителството, на Бойко Борисов, както и на СЗО и други правителства като цяло в света“, твърди Николай Бареков.

Източник: Портал 21