The Weeknd с шоу на Супербоула и сборен албум

1
283
Добави коментар
cvetelinah
cvetelinah

В навечерието на 31-вия си рожден ден и незаслужено пренебрегнат в тазгодишните номинации за „Грами“, канадецът пя в почивката на полувремето някои от най-успешните си хитове, събрани в компилацията The Highlights

The Weeknd има три награди „Грами“ през 10-годишната си кариера дотук, но беше пренебрегнат тотално в актуалните номинации на американската звукозаписна академия въпреки мегахита Blinding Lights, който стана и у нас най-пусканата поппесен по радиостанциите за 2020 г..

Канадецът с етиопски корени, който на 16 февруари навършва 31, обаче взе реванш със самостоятелно шоу на тазгодишния Супербоул през изминалия уикенд, представено на полувремето с подобаваща пиротехника, светлинни ефекти и армия от мъже, облечени като него – изцяло в черно, с червени сака и превързани лица.

Пред холивудското издание „Върайъти“ звездата обясни, че „превръзката на лицето е отражение на абсурдната култура на холивудските знаменитости и на хората, които се подлагат на манипулации, за да се харесат на някого и да бъдат оценени“. 

Близо 15-минутният му гиг се състоя на полупразния стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа, щата Флорида, където по-късно Том Брейди спечели своята седма титла като куотърбек – този път с новия си отбор „Тампа Бей буканиърс“.

Освен парчета Blinding Lights и Save Your Tears от своя четвърти студиен албум After Hours (2020), R&B изпълнителят представи на живо и други акценти от дискографията си като Call Out My Name, The Hills, Starboy, I Feel It Coming, които междувременно излязоха в компилацията The Highlights, включваща общо 17 от най-успешните му сингли, вкл. дуети с Ариана Гранде, Кендрик Ламар и „Дафт пънк“.