Bwin прогнозират победи за Ливърпул и Сити в съботните мачове – Труд

3
288
Добави коментар
eftimma
eftimma

Мега дербито между Манчестър Сити и Ливърпул отвори 10 точки разлика в класирането на Висшата лига. Момчетата на Пеп Гуардиола вече са тотален фаворит за титлата, но още в следващия кръг идва ново трудно предизвикателство – Тотнъм на Жозе Моуриньо. Ливърпул пък ще трябва да излиза от кризата срещу бившия си треньор Брендън Роджър и неговия Лестър. От Bwin Спортни Залози предлагат атрактивни коефициенти за 2-та мача, като победа за настоящите шампиони на Англия се търгува при ставка 2.05.

Лестър – Ливърпул

Това определено е голямото дерби в 24-тия кръг. Двата отбора са съседи в класирането. Лестър е на трета позиция с 43 точки, а Ливърпул е 4-ти с три пункта по-малко. Лошата новина за двата тима е силната форма на Челси, който в момента заема 5-та позиция, но нареди три поредни победи под ръководството на новия треньор Томас Тухел и ще се бори с всички сили за място в топ 4.

Като логичен залог в този двубой се утвърждава равенството, а солидния коефициент на Bwin от 3.50 също предразполага желание за поставяне на залог. Все пак, нека разгледаме моментното състояние на двата тима и да видим, дали няма да намерим нещо по-сигурно.

„Лисиците“ спечелиха само един от последните си 4 мача и определено не са в най-добрата си форма. Трябва обаче да отбележим, че „лисиците“ загубиха само веднъж в последните си 12 мача. За предстоящото дерби, Брендън Роджърс няма да може да разчита на Денис Прат, Уесли Фофана, Тимъти Кастане и Уест Морган. Под въпрос остава халфът Уилфред Н‘диди.

Ливърпул изживява невиждана за „ерата Клоп“ криза. „Червените“ загубиха 5 от поредните си 7 мача. „Мърсисайдци“ изостават на 10 точки от първото място, но вече не са сигурни дори за мястото си в зона Шампионска лига. Кризата с контузени защитници продължава да мъчи отбора, а дългосрочно аут са Жоел Матип, Върджил ван Дайк и Джо Гомес. През зимата, на „Анфийлд“ акостираха Озкан Кабак и Бен Дейвис, но нито един от двата не е направил своя дебют. Контузени са още Наби Кейта и пролетната сензация Диого Жота.

И двата отбора изпитват трудности в бележенето на попадения и очакване това да се затвърди и в този мач. От Bwin предлагат коефициент 2,15 за пазара „под 2,5 гола в мача“ и това определено изглежда като изгодно предложение.

Манчестър Сити – Тотнъм

До цифрата 14 достигнаха поредните победи на Манчестър Сити. Ако пък потърсим последната загуба за тима на Пеп Гуардиола, ще трябва да добавим още цели 7 срещи. В тези 21 мача, тимът е допуснал общо 4 гола (по един от Челси, Арсенал, Ливърпул и Челтнъм за ФА Къп). Отбелязаните в противниковите врати попадения пък са цели 37.

Тотнъм загуби три от последните си 4 мача и се срина до 8-мо място във временното класиране. Отборът на Жозе Моуриньо натрупа солидно количество мачове в Лига Европа и Карабао Къп и умората вече се чувства. „Шпорите“ играят на приливи и отливи, а през следващата седмица започват и елиминациите във втория по сила европейски турнир.

Вероятно Моуриньо ще затвори своя отбор и ще разчита на бързите си нападатели. Този стратегия обаче не даде резултат в последното голямо дерби, което лондончани загубиха с 3:1 от Ливърпул. Сити пък са в убийствена голова серия. По тази причина, нашето предложение е да потърсите залог за „над 2.5 гола в мача“. За него, Bwin предлагат ставка от 1.50. Ако търсите нещо по-високо, може да го комбинирате с победа за Сити във сектора „Създай Залог“. За тези два пазара, Bwin вдигат общия коефициент до 1.83.