Най- добрите Dropshipping идеи за 2021

7
249
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Dropshipping е един от най-горещите онлайн бизнеси през 2020 г. Стартирането е не само лесно, но и почти безплатно. Просто създайте магазин за електронна търговия , импортирайте продукти от евтин магазин за електронна търговия на вашия уебсайт и започнете да ги популяризирате в социалните медии и търсачките. 

Не е ли лесно?

Да и не! Причината е проста. В успеха на един Dropshipping МАГАЗИН в интернет, се основава на избора на съответния продукт или ниша. Нишата, която изберете, определя колко добре ще се справите с вашите бизнес идеи за доставка. Така че, отидете с ниша, която има ниска конкуренция и голям обем на дропшипинг продукти за търсене. Или можете да яхнете вълната на тенденцията и да изберете продукти, които се продават като топъл хлаб за определен период.

Най- добрите Dropshipping идеи за 2021

Ако сте нов в бизнеса с Dropshipping, важно е да споменете, че можете да изберете множество продукти, които да продавате на вашата платформа. Но идеята е да се избере нещо, което се търси на целевия пазар. Това означава, че трябва да направите задълбочено проучване на пазара и да проучите интересите на аудиторията. Може да ви помогне да изберете подходяща ниша, която може да осигури повече печалби за вашия бизнес онлайн.

Какво да имате предвид, докато избирате вашата ниша?

Експертите съветват да се направят подробни продуктови изследвания, за да се избере най-добрата ниша за бизнеса с Dropshipping. Тук изброихме няколко съвета, които ще ви помогнат да изберете най-добрия продукт за вашия бизнес:

Следвайте вашата страст:

Първото нещо, което трябва да имате предвид, докато създавате магазин за Dropshipping, е вашата страст. Проследете вашата страст и разберете някои теми, свързани с това. Ако се опитате да продадете продукти, които водят до вашата страст, може да проявите по-голяма креативност към бизнеса си. Освен това ще бъде по-лесно да намерите качествени неща със съществуващите ви познания в тази област.

Когато сте запалени по нещо, ставате по-нетърпеливи да експериментирате и рискувате. И най-страхотното е, че можете да доведете до ангажиращи маркетингови кампании онлайн. Работата със страст естествено прави нещата по-лесни за изтласкване и можете да се насладите на страхотна възвръщаемост.

Професионален опит:

Заедно със страстта е важно да се съобразите и с професионалния си опит. Ако сте работили в определена индустрия през последните няколко години, може да сте придобили повече знания за конкретни продукти. Може би вече можете да ги представите по-добре на пазара. Шансовете са, че може да не сте запалени по подобни продукти, но вашият професионален опит може да ви насочи по-добре да успеете с тази бизнес идея.

Най-голямата полза от разглеждането на вашия професионален опит за управление на Dropshipping бизнес е, че можете лесно да идентифицирате пазарните пропуски и предизвикателства. Ще бъде по-лесно да се разширите и да насочите към потенциални клиенти.

Фокусирайте се върху точките за болка на клиентите:

Болевата точка е основно нещо, което причинява действителна болка или разочарование на потребителя. Можете да помислите за продажба на някои лекарствени продукти, за да помогнете на клиентите си да се излекуват от определени медицински проблеми. Или продавайте продукти, които биха могли да облекчат начина им на живот, като същевременно добавят повече комфорт към живота.

По-добре е да потърсите някои революционни идеи за продукти, които могат да ви помогнат да се насочите към голям пазар. Вместо да обслужвате специфичен тип аудитория, по-добре е да изберете продукти, които могат да се обърнат към голяма аудитория. Отделете малко време, за да наблюдавате интересите и предпочитанията на аудиторията, така че да можете да изберете подходяща ниша, която да обслужва техните нужди.

Текущи тенденции:

Заедно с горните три фактора е важно и да се преследват тенденциите. По-добре е да започнете с продукти, които могат да ви помогнат да утвърдите авторитет на пазара. След като започнете с някои модерни колекции, ще бъде по-лесно да генерирате повече продажби.

Предпочитайте да избирате продукти, които могат да се обърнат към по-голяма аудитория и да играят важна роля на пазара. Можете да се съсредоточите върху някои най-нови технологии, които могат да уловят интересите на аудиторията. Например 3D печатът придобива огромна популярност на пазара. Можете да помислите за продажба на играчки, направени с помощта на 3D принтери.

След като преминете през всички тези аспекти, ще бъде по-лесно да изберете подходяща ниша за вашия Dropshipping бизнес.

Най-добрите ниши за бизнес с дропшип през 2021 г .

Тук ще говорим за най-високо оценените ниши за Dropshipping бизнес през 2021 година:

Приспособления за джаджи

Една от най-добре класираните ниши в тази вдъхновена от технологиите ера са фитнес дрехите, подходящи за технологии. През последните няколко години хората са по-привлечени от приложенията за фитнес и те се интересуват да донесат телефоните си на тренировките във фитнеса. Но традиционните дрехи не позволяват безопасно носене на смартфони, докато правите интензивна тренировка. Следователно хората търсят някои удобни за приспособления дрехи, които могат да им помогнат да поддържат телефона си лесно достъпен през цялото време.

Можете да мислите за продажба на фитнес шорти, които се доставят със скрит джоб за съхранение на смартфон. Хората обичат този вид кърпи повече, защото им помага да използват фитнес приложения на телефона си, докато правят упражнения. Факт е, че ако смартфонът е поставен настрана, той не може да проследи колко калории сте изгорили. Но ако го съхранявате безопасно в джоба, това може да ви помогне да поддържате наистина добре своите фитнес процедури. Можете дори да споделяте записите във вашите фитнес групи или приложения в социалните медии.

Възможно е да намерите много такива удобни за приспособления дрехи или дори можете да проектирате някои персонализирани такива, за да отговорите на специфичните нужди на вашата аудитория.

Слънчеви очила:

Следващото важно нещо във вашия списък могат да бъдат слънчевите очила с щит. Въпреки че на клиентите може да им е по-лесно да влязат във всеки магазин и да изберат слънчеви очила според сезонните си нужди, продажбата им онлайн в магазин за Dropshipping също може да бъде добра идея.

Факт е, че хората са по-привлечени да намерят слънчеви очила със стилна привлекателност. Можете да продадете някои модерни дизайни във вашия магазин и да помолите някои влиятелни лица в Instagram да ги популяризират. Важно е да се спомене, че хората се затрудняват да търсят конкретни дизайни в молове и местни магазини. По-скоро предпочитат да влязат в мрежата, за да изберат атрактивен чифт слънчеви очила. Освен това, трябва да опитате да обслужвате купувачи с всички различни нюанси и нюанси.

Crossbody чанти:

Ако се интересувате да добавите нещо повече в колекцията за мъжки дрехи, тази ниша на кръстосани чанти може да бъде печелившо допълнение. Тези модни аксесоари придобиват все по-голяма популярност по целия свят и могат да останат при поискване през цялата година.

Възможно е да намерите тези чанти с различни уникални стилове, дизайни, шарки и цветове. Уверете се, че вашата колекция помага на мъжете да носят всичките му аксесоари, докато се движат на открито. Можете също така да помислите да продавате дамски чанти през тялото с модерната привлекателност.

Предпочитайте да разгледате най-новите модни списания и да проверите кои слинг чанти са в тенденция в наши дни. Можете да популяризирате подобен тип колекция във вашия магазин, за да привлечете вниманието на аудиторията.

Възглавница за врата:

Ето още една ниша в уелнес категорията, която има огромен потенциал да изведе вашия Dropshipping бизнес на съвсем ново ниво. Тази ниша помага на хората да получат по-добър сън, дори когато пътуват. Много големи марки проектират тези възглавници за защита на врата на пазара и можете да се свържете с всяка известна марка, за да добавите техните продукти към вашия сайт за Dropshipping.

Заедно с това можете да помислите за продажба на устройства против хъркане, които определено са полезни за двойки, които споделят спалня. Идеята е да помогнете на хората да се наспит добре с някои уелнес продукти. Когато вашите продукти започнат да правят живота на хората по-лесен и щастлив, определено можете да намерите повече възможности за правене на пари .

Аксесоари за кучета:

Хората са влюбени в домашните любимци и много от тях предпочитат да инвестират повече, за да осигурят пълен комфорт на домашния си любимец. Можете да представите някои продукти за домашни любимци във вашия бизнес с Dropshipping, за да обслужвате собствениците на кучета. Има много аксесоари, които можете да изброите онлайн, като например играчки за кучета, принадлежности за спане на кучета, къща за кучета, храна за кучета, учебни пособия, дрехи и аксесоари за поддържане. Уверете се, че имате подходящи аксесоари за грижа за различните породи кучета, така че собствениците на кучета да могат да намерят всичко на един уебсайт.

Фитнес въже:

Натовареното работно време не позволява на хората да се присъединяват към фитнес залата и да тренират по няколко часа всеки ден. Но те искат да останат здрави и във форма, дори докато се наслаждават на повече сън и много храна. Е, в тези ситуации можете да започнете да продавате фитнес въже, за да обслужвате нарастващите опасения за фитнес на публиката. Хората искат да се отърват от риска от затлъстяване и наднормено тегло. Клиентите, които са забелязали, че печелят няколко допълнителни точки, могат да потърсят някаква креативна опция за влизане във форма.

Нещо повече, нарастващите рискове за здравето с наднормено тегло правят хората по-загрижени за тяхната физическа форма. Издърпаното фитнес въже може да бъде привлекателно допълнение към начина на живот и можете да намерите огромен брой купувачи, които да продадат тази ниша. Тъй като по-голям брой хора изпитват проблеми с фитнеса, очаква се търсенето на този продукт да нарасне силно през следващите времена. Следователно, можете да добавите този продукт във вашия списък с бизнес ниши на Dropshipping, за да привлечете повече аудитория.

Преносим дезинфектант за ръце:

Светът изпитва огромни проблеми поради пандемичния коронавирус и хората полагат големи усилия да останат в безопасност. Медицинските здравни експерти препоръчват да се следват насоките за социално дистанциране, докато се използва по-често дезинфектант за ръце, за да се избегне вирусна атака. В такава ситуация преносимите дезинфектанти за ръце са от голяма нужда.

Хората, които трябва да се изнесат рутинно, за да управляват официалната си работа или рутинните си нужди, търсят толкова лесни за носене бутилки с дезинфектант, за да могат да почистват ръцете си навсякъде с лекота. Накратко, дезинфектантите за ръце се превърнаха в задължителен аксесоар за всеки и трябва да ги купуват на едро. Можете да установите контакт с надежден продавач и да изброите тези преносими продукти на вашия уебсайт за Dropshipping. Уверете се, че цената пада в достъпния диапазон и можете да осигурите бърза доставка до клиентите. С качествените услуги е по-лесно да осигурите повече продажби във вашия бизнес терминал.

Хартиен сапун:

Друг важен аксесоар, който се търси в наши дни, е сапун от хартия. Тъй като може лесно да замени дезинфектантите, хората го намират за лесна за носене и атрактивна алтернатива за своите съчетания. Хартиените сапуни също са удобни и преносими; освен това те работят по-скоро като обикновените сапуни и могат да ви помогнат да почистите ръцете си по всяко време и навсякъде.

Без съмнение хартиените сапуни се превърнаха в основен елемент през тези трудни времена на продължаваща пандемия на коронавирус. Можете да ги намерите при надежден продавач, който може да осигури тези основни консумативи за дома със значителен марж. Но в същото време е важно да се уверите, че обслужвате клиентите с добри продукти. В крайна сметка никой не иска да компрометира безопасността на продуктите, които принадлежат към категорията здраве и здраве.

Вечеря за контрол на порциите:

Много хора правят решения за нови години и почти 70% от тях смятат поддържането на физическа форма като основна цел. За да загубите някои килограми от прекомерно телесно тегло, най-важната задача е да поддържате известен контрол върху това, което ядете. В крайна сметка тялото ни е пряко отражение на това, което ядем и колко активни оставаме през целия ден. Аксесоарите за контрол на порциите са много търсени в наши дни, тъй като хората обръщат повече внимание на диетата си.

Тези, които не искат да живеят живот с хапчета, методи за детоксикация и трудни упражнения, са по-привлечени от сервиза за контрол на порциите. Това може да им помогне да поддържат диетата си в рамките на зададени параметри. Можете да помогнете на хората да поддържат форма, като ядете по-малко калории по време на вечеря.

Бижута:

Жените обичат бижутата и любовта им към тези орнаменти никога няма да падне. Всъщност дамите в наши дни търсят творчески бижута, които могат да носят на работа, както и за случайни събирания. Можете да обслужвате всички тези любители на бижута, като предлагате някои уникални колекции във вашия магазин Dropshipping.

Можете да започнете да продавате конкретна гама като обеци или накрайници или да започнете с обширна колекция от бижута. Идеята е да направите опитът за покупки на вашата целева аудитория наистина страхотен. Можете да подчертаете каменни бижута, метални бижута или някои ръчно изработени бижута на вашия уебсайт.

Лента на държача за телефон:

Смартфоните се превърнаха в неразделна част от начина ни на живот и хората искат да ги носят безопасно, където и да отидат. Но най-голямата грижа за повечето хора е да управляват телефона си по време на натоварени процедури. Е, можете да разрешите проблема им, като продадете ленти за държачи за телефони. Тези специално проектирани контакти улесняват носенето на телефона на открито.

Можете да намерите много страхотни продукти на пазара за справяне с тази категория. Предпочитате да установите контакт с доставчик, който може да продава ленти за държачи за телефон в различни цветове, дизайни и модели. Уверете се, че вашите продукти могат да привличат вниманието на аудиторията, докато обслужват техните болезнени точки.

Аксесоари за грим:

Как да забравим да поговорим за аксесоарите за грим? Жените винаги са нетърпеливи да намерят някои страхотни неща, които да подчертаят техния стил и личност. Можете да се свържете с някои добри и надеждни марки, за да изброите техните продукти на вашия уебсайт за Dropshipping. Някои от най-популярните артикули, които можете да продадете, включват моливи за вежди, мигли с фалшива норка, червила, аксесоари за грим на очите и много други.

Любителите на грима винаги са готови да инвестират в комбинирани продукти, които могат да им помогнат да спестят повече. Можете да намерите някои добри сделки, които да задоволят вашата целева аудитория. Уверете се, че продуктите за грим, изброени на вашия уебсайт, са безопасни за използване, така че хората да могат да се доверят на вашия бизнес. След като успеете да ги задоволите, можете естествено да изградите репутация на марка онлайн.

Ниша на начина на живот:

Собствениците на бизнес от Dropshipping също могат да помислят да продават продукти за начин на живот, за да постигнат целите си за продажба с лекота. Тъй като все повече хора на пазара се интересуват от инвестиции в продукти за начин на живот, лесно можете да намерите повече трафик на вашия уебсайт. Просто вземете някои подробности за хобитата, страстта и интересите на вашата целева аудитория. Това ще ви помогне да изберете продукти, които да отговорят на техните нужди по най-добрия възможен начин.

Можете да започнете с някои аксесоари за декорация или продукти за лични нужди. Напълнете магазина си с някои креативни елементи, които могат да помогнат на хората да подчертаят личността си.

Какъв тип Dropshipping продукти се продават повече?

Dropshipping се основава най-вече на импулсното купуване. Популяризирате продукт в социалните медии, обикновено чрез Facebook Ads, и някой ще го купи, ако продуктът му е харесал. Всъщност всичко може да се продаде, ако се показва правилно.

Успешен Dropshipping = Импулсна покупка + покупателната способност + актуален продукт

Трябва само да направите рекламата привлекателна и да поддържате цената ниска. Атрактивната реклама е куката, която ще накара клиентите да се заинтересуват и да купят продукта. Цената трябва да е ниска, така че те да се продават веднага.

Какви да бъдат?

Ето някои категории от най-продаваните дропшиппинг :

Продукти, които са под $ 10 и изглеждат сладки или полезни за клиента. -Ключодържатели, пълнени играчки, бижута, капаци за смартфони, продукти за домашни любимци.Стоки, които се срещат рядко. Те включват продукти, които обикновено не се предлагат в eBay, Amazon. Тъй като ще продавате продукти на клиенти от Европа, САЩ или Русия трябва да знаете, че те ще проверят многократно цената в eBay, Amazon, AliExpress, DHgate или други известни магазини за електронна търговия. Така че, продавайте продукти, които рядко можете да намерите онлайнПродукти, които са полезни. Дори ако цената е малко висока, ако продуктите са полезни, т.е. можете да покажете това чрез вашите видеоклипове за продукти от вашия магазин, тогава хората със сигурност ще ги купят.

Настоящата пандемия значително увеличи търсенето на здравни продукти, като респираторната маска N95 е един от най-популярните решения днес. Ако искате да реализирате прилична печалба и да помогнете за спасяването на човешки живот в процеса, можете да доставите маската за респиратор N95 с лек марж

Цена
Може да откриете много и различни продукти [от тук… ]

Процеса на подбор
Купувайте само от доставчик, който има висока оценка и добри отзиви за продукти

Хората се нуждаят от дезинфектанти за ръце повече от всякога, което прави това отличен нов продукт, който да добавите към магазина си. Дезинфектантът за ръце е лесно достъпен в различни бутилки и в големи количества и можете да го препакетирате с името на вашата марка, ако желаете.

Цена
Може да откриете много и различни продукти [от тук… ]
Избор
Купете дезинфектант за ръце с поне с 70% алкохол и не забравяйте да проверете рейтингите и отзивите на доставчика, преди да вземете решение.

3. Фитнес тракер

Фитнес тракер

Уморително и досадно е ако непрекъснато отивате до телефона за да проверите за това известие по имейл или покана за среща, особено ако работите от дома си.  Фитнес тракерът ви спестява допълнителните усилия! Докато сте в рамките на определените параметри, тракерът изпраща известия към вашата гривна / часовник.

Тенденцията за закупуване с този продукт е сравнително динамична, но е чудесна идея за подарък. Поводите за закупуването този продукт са различни подарък, да се поглезим, особено по празниците увеличава продажбите, което го прави чудесен дропшиппинг продукт за продажба.

Ценови диапазон

Цена
Доставчици
XiaomiFitbitAppleCorosSamsungPolarGarmin

Може да откриете много и различни модели [от тук… ]

Процеса на подбор
Преди да купите фитнес тракери, задължително проверете рейтингите и отзивите на клиентите към доставчика, преди да вземете решение.

Държач за телефон за врата

Много хора са уморени да държат телефоните си по цял ден. Те търсят алтернативи и тази година търсенето на алтернативи се увеличи драстично. Добро решение, с който притежателят на телефона за врата решава.

Това е държач за телефон с твърда връзка, който ще поддържа телефона ви в една позиция. Това означава, че ще можете да вършите обичайните си задължения, като същевременно окачите смартфона на врата си. Има въпроси, че дали този калъф за телефон за врата може да окаже въздействие върху врата на потребителя. Но досега никой не се е оплакал. Всъщност продавачите на държачи за телефони за врата казват, че е ергономично проектиран.

Продуктът се предлага за $ 8 в AliExpress. Това ви дава 100% марж за продажба на продукта във вашия магазин за дропшипинг.

Анализ на продукта

Цена
Може да откриете много и различни модели [AliExpress от тук… ]Може да откриете много и различни модели [DHGate от тук… ]Може да откриете много и различни модели [Bangood от тук… ]Може да откриете много и различни модели[Gearbest от тук… ]Защо да не потърсите b2b доставчици [Alibaba от тук… ]
Процеса на подбор
Първо вземете разширение ePacket и след това проверете на AliExpress, за да видите кой доставчик продава продукта на най-ниска цена.

Избор на аудитория за реклами:
Аксесоари за iPhone Аксесоари за
мобилни телефони
Защита на екрана
Selfie stick
Android смартфони
Потребители на Android телефони

Магнитен кабел за зареждане

Магнитният кабел също има възходяща тенденция в графиката на Googler тенденции. Така че, ако мислите да го продавате онлайн през 2020 г., тогава магнитните кабели за зареждане ще бъдат страхотна продажба.

Избор
Можете да търсите от AliExpress и DHGate, за да намерите най-добрите артикули за дропшип. На тези уебсайтове има много доставчици за най-продаваните дропшипинг продукти. Цените могат да варират за всички.
Цена

Може да откриете много и различни модели [AliExpress от тук… ]Може да откриете много и различни модели [DHGate от тук… ]Може да откриете много и различни модели [Bangood от тук… ]Може да откриете много и различни модели[Gearbest от тук… ]

Избор на аудитория за реклами:Аксесоари за iPhone Аксесоари замобилни телефониЗащита на екранаSelfie stickAndroid смартфониПотребители на Android телефони

Оризоварка

В категорията уреди за готвене оризовите готварски печки вече започнаха да набират огромна популярност домакински продукт. Може би защото готвенето на ориз в този уред е много по-лесно, отколкото на котлона. Също така намалява времето за готвене на ориз, а и самият уред не позволява ориза да се развари.

Можете да помислите за добавяне на този продукт към вашия списък с най-добрите продукти за дропшипинг за продажба.

Анализ на продукта

Цена
Доставчици
МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [ALIEXPRESS ОТ ТУК… ]МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [DHGATE ОТ ТУК… ]МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [BANGOOD ОТ ТУК… ]МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [GEARBEST ОТ ТУК… ]ЗАЩО ДА НЕ ПОТЪРСИТЕ B2B ДОСТАВЧИЦИ [ALIBABA ОТ ТУК.. ]

Лунна лампа

Обичате ли да гледате Луната през нощта? Носете го в къщата си. С Лунната лампа можете да я гледате по всяко време, дори да спите с нея.

Лунната лампа се предлага на ниска цена и се предлага с безплатна доставка. Той има огромно търсене сред потребителите на социални медии, така че като дропшипър това е един горещ продукт за продажба през 2020 г. и тенденциите се запазват и през 2021

Изберете продукти с пет звезди и доставчици с поне 100 минимални поръчки.

Избор на рекламна аудитория: LED дисплейОсветлениеНощно осветлениеИнтериорен дизайнспално бельо

МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [ALIEXPRESS ОТ ТУК… ]

МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [DHGATE ОТ ТУК… ]

МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [BANGOOD ОТ ТУК… ]

МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [GEARBEST ОТ ТУК… ]

ЗАЩО ДА НЕ ПОТЪРСИТЕ B2B ДОСТАВЧИЦИ [ALIBABA ОТ ТУК.. ]

Електрически огледален LED будилник

Аларменият часовник с огледален сензор е многофункционално устройство, което може да се използва като аларма, нощна лампа, гледало. Има модели с безжично зарядно

Той е чудесен за всяко домакинство и особено за малки деца, които спят сами.

Огледалният будилник се предлага с безплатна доставка за $ 8 и можете да го продадете за $ 20, като печалбата може да варира до 100%- 150% горница

Избор на рекламна аудитория: БудилникАлармен уредСпално бельоЧасовникТехника за релаксацияСън

МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [ALIEXPRESS ОТ ТУК… ]МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [DHGATE ОТ ТУК… ]МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [BANGOOD ОТ ТУК… ]МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [GEARBEST ОТ ТУК… ]ЗАЩО ДА НЕ ПОТЪРСИТЕ B2B ДОСТАВЧИЦИ [ALIBABA ОТ ТУК.. ]

Преносим мини климатик

Преносимият климатик е сезонен продукт, така че се продава много през лятото. Като дропшипър можете да получите висока печалба от този продукт, ако го продавате на страни, където температурата е непоносими стойности и той ще се превърне в артикул с висока печалба.

Предлага се за около$ 30 и можете лесно да го продадете за $ 50- $ 60, като същевременно запазите висок марж на печалбата.

Преносимите климатици се продават като топъл хляб през летния сезон на 2020. Ако потърсите google статистики, ще видите, че търсенето на климатици дори достигна своя връх през летните месеци 2020. Предполагам, че търсенето на този продукт ще продължи да нараства и през тази 2021г.

Анализ на продукта

Цена
Доставчици
МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [ALIEXPRESS ОТ ТУК… ]МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [DHGATE ОТ ТУК… ]МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [BANGOOD ОТ ТУК… ]МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [GEARBEST ОТ ТУК… ]ЗАЩО ДА НЕ ПОТЪРСИТЕ B2B ДОСТАВЧИЦИ [ALIBABA ОТ ТУК.. ]
Процеса на подбор
Изберете продукти с висок марж, които имат пет звезди и доставчици с поне 100 минимални поръчки.

Избор на аудитория за реклама: КлиматизацияОтоплителна системаКачество на въздуха в помещениятаДомакински уредиПодобряване на дома

Водоустойчиви протектори за обувки

Водоустойчивите обувки са чудесна продажба в страни, където нивата на валежи са високи. Можете да го продадете и по време на сезона на мусоните в страни с тропически климат.

Калъфите за обувки се предлагат за $ 5 и могат да бъдат продадени за $ 15 чрез дропшипинг.

Докато калъфите за обувки винаги са в търсенето, но те стават още по-популярни през сезона на дъждовете, мусоните, снеговалежите. Основните пазари, които можете да насочите към водоустойчивите протектори за обувки, са тези, които падат най-много дъждове, снегове например Англия, Нова Зеландия, Скандинавските страни, Сингапур и Малайзия. Не забравяйте да експериментирате и да се насочите само към онези страни, които имат добра покупателна способност.

Анализ на продукта

Цена
Доставчици

МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [ALIEXPRESS ОТ ТУК… ]

МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [DHGATE ОТ ТУК… ]

МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [BANGOOD ОТ ТУК… ]

МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [GEARBEST ОТ ТУК… ]

ЗАЩО ДА НЕ ПОТЪРСИТЕ B2B ДОСТАВЧИЦИ [ALIBABA ОТ ТУК.. ]

Процеса на подбор
Изберете продукти с пет звезди и доставчици с поне 100 минимални поръчки.

Избор на рекламна аудитория: Ангажирани купувачиОбувкиПазаруванеМаратонки (обувки)ОбувкиОнлайн пазаруване

Магнетична маска за лице богата на минерали

Маските и кремовете напоследък се превърнаха в топ тенденция в интернет. Натуралните с продукти от природата на тези маски лекува стареещите клетки, като ви карат да изглеждате здрави и красиви. Те са много търсени сред жените 30+, жени по целия свят. Така че, като дропшипър, можете да ги продадете във всяка държава по ваш избор, при условие че те имат онлайн покупателна способност.

Продуктът струва около $ 15 и може да се продаде за $ 30 +.

маски напоследък се превърнаха в тенденция в интернет. Магнетичната природа на тези маски лекува стареещите клетки, като ви кара да изглеждате здрави и красиви. Те са много търсени сред възрастните жени по целия свят. Така че, като дропшипър, можете да го продадете във всяка държава по ваш избор, при условие че те имат онлайн покупателна способност.

Продуктът струва около $ 19 и може да се продаде за $ 30 +.

Маски бяха хит, когато бяха представени за първи път преди около две години. Оттам насетне търсенето малко е намаляло. Но това не означава, че жените вече не купуват активно тези маски.  Поглед към някои от най-добрите доставчици ще разкрие, че маските се продава ежедневно. Това означава, че те все още са едни от най-добрите тенденции за продажба през 2021 г.

Процеса на подбор
Изберете продукти с пет звезди и доставчици с поне 100 минимални поръчки.
Избор на аудитория за реклама:Крем против стареенеЛице залицеЕстествена грижа закожата Грижа за кожата

Силиконови повдигащи чаши за лице Anti Age

Тези чаши против бръчки около очите, за лице са за тези, които искат да изглеждат по-млади. Лифтинг чашките за лице правят точно това, което се наричат ​​- повдигач на кожата, като създават вакуум. Хората, които са използвали тези силиконови чаши, казват, че имат уау ефект. Сега, когато имате социални доказателства, можете да ги продавате във вашия магазин за красота на дропшипинг.

Анализ на продукта

Цена
Доставчици

МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [ALIEXPRESS ОТ ТУК… ]

МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ [DHGATE ОТ ТУК… ]

Процеса на подбор
На първо място, трябва да получите разширение на epacket и след това да проверите на AliExpress, dhgate за да видите кой доставчик продава продукта на най-ниска цена.

Избор на рекламна аудитория:Beautiful SkinBeautyЕстествена грижа за кожатаГрижа за кожата

Така че, създайте своя магазин за дропшипинг и започнете да популяризирате продукти още днес.

Забележка: Повечето изображения са получени от AliExpress, DHgate, Banggood, Gearbest