Българите печелят пари по нов начин. Какъв?

1
325
Добави коментар
cvetelinah
cvetelinah

Работата се свързва предимно със ставането сутрин и необходимостта да пътуваме до офиса. Има много хора, които биха дали всичко, за да променят тази действителност и да могат да печелят пари от дома си.

Оказва се, че това не толкова трудно. Това може да стане посредством афилиейт маркетинга, който е чудесно предложение за онлайн работа.

Както се оказва, тази форма на печелене на пари вече е убедила българите, които използват потенциала на афилиейта и печелят, без да се налага да инвестират собствените си пари. Оказва се, че една от най-често избираните афилиейт мрежи сред българите e MyLead. Какво е афилиейт маркетингът и защо българите толкова бързо се довериха на тази форма на доходи? Прочетете.

Какво представлява афилиейт маркетингът?

Афилиейт маркетингът не е нищо повече от печелене на пари чрез препоръки. Никой не би трябвало да има проблеми със самата дейност препоръчване – в края на краищата всеки ден препоръчваме продукти, услуги и т.н., които сме проверили на свойте приятели и семейство. Това изглежда подобно и при афилиейт маркетинга, но тук най-често се препоръчва нещо на потребители, които не познавате, и най-важното печелите пари от това.

 

Издател и рекламодател. Кои са те в афилиейт маркетинга?

Афилиейтът се основава на сътрудничеството на рекламодател с издател. Рекламодателят има продукт или услуга и иска да достигне до широк кръг клиенти с офертата си. За тази цел му помага издателят, който промотира продукта на рекламодателя, за което получава комисионна при всяка продажба. Както можете да видите, афилиейт маркетинга е легален начин за печелене на пари, който носи печалба на всички страни. Всички са доволни от това сътрудничество.

 

Кой може да печели пари от афилиейт маркетинг?

Всеки може да печели пари от афилиейт. Не е необходимо да имате специализирани познания, блог или  собствен уебсайт. Това, което е важно при афилиейт маркетинга, е идеята за промотиране на афилиейт линкове, а те могат да бъдат рекламирани по много начини. Например чрез публикуване на публикации в групи във FB, които обединяват потребители, заинтересовани от дадена тема. Друга идея е да бъдете активни в интернет форуми, блогове и много други.

Печелене на пари от афилиейт маркетинг – как да започнете?

За да започнете да печелите пари от афилиейт, всичко, което трябва да направите, е да се присъедините към афилиейт мрежа. Това е най-добрият начин, тъй като са налице множество партньорски програми от различни категории, които чакат издателя в мрежата. Не всяка афилиейт мрежа обаче има богат избор от кампании, така че при избора на мрежа си струва да обърнете внимание на наличието на партньорски програми. Една от най-атрактивните оферти е глобалната афилиейт мрежа MyLead, действаща и на българския пазар.

Създаването на акаунт в MyLead е безплатно и веднага след регистрацията ще получите достъп до панела на издателя и всички партньорски програми, посветени на България.

 

                                                        

 

Печеленето на пари от афилиейт маркетинг не е толкова трудно. Струва си да се възползвате от тази възможност и да се наслаждавате на високи доходи.