EFBET Регистрация с бонус от 210 лева и Промо код 10598 | Fbets.EU

1
123
Добави коментар
sapa84
sapa84

В букмейкъар Ефбет всеки играч може да залага на най-популярните първенства и турнири по футбол, тенис, баскетбол и волейбол. Също така вие може да правите залози на американската надпревара по хокей на лед, както и на спортове като бейзбол, ръгби, крикет, тенис на маса, тротинг и други.

Всеки спорт е придружен с разнообразни залози. Например на футболни двубои освен традиционните опции за краен победител, играчите могат да залагат на линия за голове, корнери, картони и т.н. Също така има много видове хендикапи в Ефбет – европейски и азиатски. В този букмейкър може да залагате на двубои от Сингапур, Парагвай, Чили и много други.

В Ефбет може да залагате и на живо

Дори дадено спортно събитие да стартира, в букмейкъра Efbet играчите могат да залагат на живо. След началото на един мач дори е още по-интересно да се заложи, тъй като може да видите как върви срещата и да следите промяната на коефициентите. Разделът На живо в Ефбет предлага много спортове, които са групирани в лявата част на екрана по вид спорт. Най-отгоре са най-залаганите спортове като футбол, баскетбол, тенис. Ако търсите примерно двубои по хокей на лед на живо, трябва да скролнете с мишката по-надолу и да видите дали се предлагат.

Срещите на живо в Ефбет имат пряко предаване, но не всички! По-интересните двубои може да се наблюдават с картина, а тези, които нямат, са с много подробна статистика за развоя на събитието.

Efbet спортни залози