Какви бижута да носим според формата на деколтето? | Sigle

8
196
Добави коментар
vencislava.hristova
vencislava.hristova

Изборът на бижу според деколтето на една дреха може да се окаже наистина голямо предизвикателство особено когато не ги пробвате заедно. Правилната комбинация на двете обаче е важна за цялостния облик на вашата визия и за акцента, който ще поставите в своя аутфит.

Какво имаме предвид?

Ако заложите на по-ефектно деколте, то тогава бижуто ви трябва да е само нежен завършек на една достатъчно красива сама по себе си дреха. Но ако, от друга страна, се спрете на семпла и изчистена блуза с класическо деколте (напр. кръгло), то бижуто ви може да промени изцяло начина, по който изглеждате, ако е добре подбрано.

За да може лесно да “боравите” със своите дрехи и бижута, сега ще ви дадем няколко съвета, които определено ще улеснят вашата задача да комбинирате.

Колие според деколтето – кои са перфектните комбинации? При прибрано деколте, което стига до средата на вашата шия, смело можете да заложите на масивно колие, което ще допринесе за една наистина ефектна визия. Това може да се случи като изберете по-масивен синджир или пък голям медальон/висулка, с който да демонстрирате нещо, което харесвате. Това, което е важно при избора на колие според деколтето при този тип дрехи е, че дължината на верижката трябва да е къса;Ако блузата или роклята ви имат ефектно деколте или допълнителни елементи около врата като панделка, цветя или др., то тогава вашият избор е по-ограничен. Заложете на семпло бижу, което няма да измества вниманието от дрехата, а напротив – ще се погрижи тя да изпъкне; Асиметричните деколтета определено са сред най-трудните за съчетаване с бижута, но пък жените ги обичат. Този тип дрехи са ефектни, интересни и изключително женствени. При тях може да заложите на различни видове обеци, но когато става въпрос за колиета, възможностите са доста по-малко. Избягвайте дългите синджири, които падат върху блузата и заложете на късо, прибрано колие, което не “пречи” на дрехата;Сърцевидното деколте се комбинира най-добре със заострени в своя край и обли нагоре колиета. Не прекалявайте с големината на бижуто, тъй като този тип деколтета се стремят да разкрият повече от вашите рамене и шия, а масивен гердан би попречил на този ефект;Квадратното деколте също е изключително специфично, когато става въпрос за съчетание с бижута. То изисква колиета, които са в същата или сходна строга форма, тъй като в противен случай би се получило смесване на различни линии и няма да изглежда толкова добре.

Предполагаме, че повечето от вас сега се чудят откъде могат да се сдобият с всички тези красиви сребърни бижута онлайн. Подобен тип колиета, а и много други, ви очакват в Магазини Гранат. Постарали сме се да подготвим изобилие от различни форми, така че дори и дамите с по-претенциозен вкус и високи изисквания да намерят по нещичко за себе си.