Скинбустерите – 5 въпроса и 5 отговора

1
168
Добави коментар
Hacktivismo
Hacktivismo

Скибустерите се препоръчват на хора, които имат нужда от по-дълбока хидратация на кожата, в това число и при наличие на изморен, състарен вид с неравномерен тен на лицето.

Основната идея на тази процедура е инжектирането на фина, но същевременно висока концентрация хиалуронова киселина. Нейната функция е да нормализира дермалния хидробаланс и да подобри значително вида на кожата, придавайки й повече сияйност, блясък, сила и здрав вид.

На практика, няма нищо необичайно или сложно в прилагането на скинбустери като сравнително лека и безспорно доста бърза процедура в съвременното богато портфолио от услуги в сферата на естетичната медицина. Тъй като скинбустерите обаче са иновация, нещо ново в разкрасяващите терапии, по повод на тях все още съществуват значителни неясноти. Днес сме решили да ги разясним. Предлагаме на вашето внимание 5 съществени въпроса за скинбустерите и разбира се, детайлни и ясни отговори към тях.

За кого са подходящи скинбустерите?

Какво трябва да знаете за скинбустерите?

На практика, няма конкретна възраст или проблем, за които се препоръчва терапията. Реално скинбустерите носят еднакви ползи и за жените, и за мъжете. Терапията се радва на добри отзиви от хора над 35 години, защото това е възрастта, когато кожата започва да губи еластин и способността да задържа влагата в себе си.

Скинбустерите вид мезотерапия ли е и има ли общо с дермалните филъри?

Като много други процедури в естетичната медицина и тези трите имат много сходства. Но за да се определи най-подходящата за вас самите е важно да установим различията им, препоръчват лекарите от Po-krasivi.bg. Така например, дермалните филъри се използват за запълване на „празнини в кожата“, тоест при дълбоки бръчки или белези, докато скинбустерите имат за цел да подобрят еластичността и нивото на хидратацията в кожата изобщо, а не толкова да заличат дадени несъвършенства.

Мезотерапията се използва за комплексно инжектиране на множество полезни за кожата вещества – минерали, витамини и аминокиселини, докато скинбустерите са нищо друго освен фина консистенция хиалуронова киселина.

Боли по време и след процедурата със скинбустери?

Като терапия с инжектиране и използване на микроигла, скинбустерите задължително включват предварително нанасяне на анестезиращ крем, за да се избегне именно дискомфортът по време на процедурата. След нея е възможно леко парене, синини и сърбеж. Те обаче отшумяват до 48 часа.

Колко време трае ефектът от скинбустерите?

Сияйната и блестяща кожа с равномерен тен се постига с минимум 3 процедури с почивка от около 20 дена между тях. Резултатите са сравнително трайни – запазват се минимум половин година.

Само на лицето ли се поставят скинбустери?

Напротив, за разлика от много сходни процедури, тази е силно препоръчвана и за други части на тялото, включително на деколтето, ръцете и шията.

Скинбустерите категорично са една от революционните технологии на съвременната естетична медицина, защото постигат страхотен ефект без болка, бързо и лесно!