Етър – Левски прогноза 21.02.2021

1
117
Добави коментар
sapa84
sapa84

В неделя от 17:00 часа ще се проведе двубоят между Етър и Левски на стадион “Ивайло”. Естествено, “сините” са фаворити за трите пункта, но разликата в коефициентите не е толкова осезаема. Ще успее ли тимът на домакините да поднесе изненада, разискваме в прогнозата за мача.

Феновете на “болярите” се надяват на коренно различно представяне през пролетта. Любимците им не бяха убедителни през есента, записаха редица поражения и логично се настаниха на последното място. Томаш и Бербатов ще се опитат да променят статуквото и да измъкнат отбора от незавидната позиция. Трябва да отбележим обаче, че Етър започна 2021-ва година с разгромно поражение от Лудогорец с 6:0 и се превърна в състава с най-слаба защита.

За радост на “сините” привърженици, техният отбор стартира пролетта с победа. Макар да не демонстрираха перфектна игра и ефективност в предни позиции, играчите на Славиша Стоянович надиграха Монтана с 2:0. В момента Левски се намира на 8-о място в подреждането, на цели 9 пункта от топ 6. През седмицата клубът обяви още един трансфер – този на Билал Бари, който идва от Монтана и се подвизава на позицията централен нападател.

Въпреки колебанията през есента и неубедителния старт на пролетния дял, ще се доверя на гостите от столицата. Левски има възможност да се доближи до челната шестица и не вярвам да я изпусне. Заложете на знак 2 за коефициент @1.90 при регистрация в Efbet. Друг вариант за игра е под 2.5 гола в мача за @1.65.