Кафемелачка CASO Barista Flavour 1832

1
182
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Описание Електрическа кафемелачка с регулатор на степените CASO Barista Flavour 1832 Характеристики на електрическа кафемелачка CASO Barista Flavour 1832: Мощност на кафемелачката: 150 W Захранване 220-240V~, 50-60Hz Модел: Barista Flavour 1832Бавно, щадящо аромата мелене на кефето благодарение на конусовидна мелницаНаклон на конуса 15 градусаМеханизъм за мелене от неръждаема стоманаЛесно сваляне на механизма за почистванеДигитален LED дисплейСвалярм контейнер за кафе на зърна с капацитет приблизително 300gРегулатор на степените на смилане може да се регулира индивидуално от грубо до фино – за перфектно еспресо или кафе – 15 степениИзбор на количество за смилане до 10 чаши кафеЛесно разглабяне и почистване Тих режим на работаМалки и компактни размери с елегантен дизайн и висококачественна изработкаСтабилност благодарение на противоплъзгащите крачетаСваляем контейнер за до 150g грама сляно кафе Размери: 155x355x235 mm Тегло: 2,0 кг

Гаранция: 24 месеца!

CASO Barista Flavour 1832 е елегантна, компактна електрическа кафемелачка идеално допълнение към Вашата кафе машина за да приготвите перфектното кафе.  

За доброто кафе едно най-важните условия е прясно смляното кафе на правилната степен точно преди приготвянето на кафето.

Кафемелачката CASO Barista Flavour 1832 е оборудвана с конусовидна мелница с наклон 15 градуса и 15 степени за регулиране, за бавно и прецизно смилане на кафето, като по този начин се запазва неговият аромат.

С кафемелачката можете да смилате точното количество чаши кафе каквото ви е необходимо в момента от 1 до 10.

Регулирате едрината на смилане на кафето спрямо вида който в момента желаете да пиете еспресо, шварц, френска преса и т.н. Вече не  необходимо да купувате и съхранявате в различни куттии различни кафета чийто аромат бързо изчезва след отварянето на пакета.

СЪВЕТ: Италянските бариста специалисти в приготвянето на кафе, съветват пакета с кафе на зърна да се съхранява в хладилник. По този начин не се получава допълнително изпичане от топлината, която се отделя от дисковете при триене и кафето запазва своите арома качества.