Витрини с рекламно перфо фолио – брандиране с реклама, през която виждате

1
189
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Рекламно перфо фолио. Компания за външен и интериорен брандинг Премиум Реклама предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти материал с услугата – „Професионално отпечатване и монтаж на рекламно перфо фолио“ в София и региона, с добро качество на изпълнение и гаранция за дълъг период на употреба. Процедурата е приложима върху изцяло стъклени площи, стъкла с дограма, паравани и прочие. Ако за първи път ви се налага да слагате нова реклама с рекламно перфо фолио и не сте напълно сигурни какво точно представлява и дали това е точния избор за вас, не се колебайте да попитате за повече подробности и характеристики на обявените телефони в сайта и да получите безплатна консултация от търговския отдел на фирма Премиум Реклама в София. Класическия избор е да ни изпратите запитване за инфо или цена чрез мейл или формата за контакт в сайта. Сложете си рекламно перфо фолио с красива картинка на витрината за да ви забелязват с имиджа на лидери.

Какво е рекламно перфо фолио как така от вътре се вижда, а от вън не?

Рекламното перфо се печата едностранно, лицево, защото по основа лицето е бяло, а гърбът – там където е лепилния слой на медията е с черен цвят, което от техническа гледна точка, позволява да виждате през рекламата от фолио. По своята структура рекламиращия порест филм е революционен материал с краткото име и известен на общността като „ПВЦ фолио на дупки“, което позволява да се оцветява с бои при широкоформатен печат със стандартна или висока резолюция върху множество микро отвори – кръгли дупчици, които допускат дневна светлина в брандирането помещение с ясна видимост от към гърба. Имайте в предвид, че силата на този рекламен материал е през деня, когато осветеността при черния гръб на филма е по слаба от тази при лицето. При настъпване на нощта и пуснати лампи в обекта ефекта се обръща и тогава сте като на сцена – виждат ви а вие не виждате минувачите. Най-добрата употреба на рекламно перфо фолио е според предписанието и предназначението. Ако целта е непрозрачност от двете страни – тогава можем да ви предложим чисто матово пясъкоструйно фолио или фрост с директен цветен печат. Самозалепващото перфо се лепи на цялата повърхност на стъклата или витрините на магазините като има отлична светлопропускливост и можете да виждате навън, а светлината да влиза в помещението.

Какво рекламно перфо фолио използваме за реализирането на нашите рекламни проекти

Като фирма за реклама в София ние брандираме с наши материали за да ви гарантираме качеството, от което се нуждаете. Използването на фолиа с неясен произход може да доведе до непредвидими резултати. Ако все пак имате вече от някъде готово рекламно перфо фолио и искате да ви го сложим на витрината – възможно е да го направим на ваша отговорност. По предназначени рекламно перфо фолио се слага на цялата повърхност на стъклото, тоест ако имате витрина и искате да ви сложим рекламен филм на дупки с печат, тогава е добре да го направим на цялата квадратура. По презумпция дупченото фолио е за цялостно брандиране, а не за отделни елементи или рекламни цветни букви например. Това е така, защото е специфично, не е така наситено като цветове в сравнение с плътното ПВЦ фолио, при рязане по контур краищата, ръбовете не са прави и прозира отвътре на вън. Лепи се от гумичка до гумичка на дограмата – от уплътнение до уплътнение по ширина и височина за да прилепне задоволително и да радва клиентите ви, които от своя страна да направят покупка в магазина. Постигнете максимално реклама с фирма за брандинг Премиум в столицата. Изпращаме материали и по куриер.  

Кога се лепи рекламно перфо фолио и какво да знаете като поръчвате онлайн фолио

Когато е топло времето рекламно перфо фолио се лепи най-вече по график за изпълнение на поръчките. Тогава боите по-бързо съхнат при печат и времето не оказва никакво влияние на процеса на съхнене на лепилото в задната част на черния гръб на филма с микро порести кръгли дупчици. Тези фактори са налице предимно през цялата година с изключение на зимните месеци. През зимата има няколко физически и климатични фактори с които е добре да се съобрази монтажа и залепянето на фолиото. Фолио се лепи над 8 градуса по Целзий за да може лепилото да хване добре, да може да изсъхне и нещата да са както ги искате. В редки случаи и ако няма голяма влажност на въздуха може да се направи като рекламна услуга лепене на фолио при 5 градуса над нулата, но нещата за качеството са на кантар. В тези случаи е възможно да направите поръчка и да се наложи да изчакате 2-3 дни докато времето омекне и се затопли за да брандираме витрината ви с поръчаното онлайн рекламно покрити от фирма за реклама в София Премиум. Разбира се ако имате по добро решение и знаете как да направите нещата в студено време, можете да поръчате само материал без монтаж и сами да реализирате проекта на работната площадка. Доверете се на професионалната агенция за реклами да ви свърши работа по залепяне и монтажни дейности, защото ние гарантираме, че разполагаме с механизми и техники за лепене на перфо дори през студените месеци. Лятото, пролетта и есента са сезоните за лепене на фолио по витрини, стъкла и прозорци с дограма, защото шансовете да възникнат проблеми при монтажа са по-малки. По препоръка от производителите медията не се лепи над 30 градуса по Целзий и при директна слънчева светлина. Перфо медията се лепи отвън на стъклата. Изберете макс реклама с фолиа от фирма Премиум. Поръчайте онлайн през телефона си.

Цена на рекламно перфо фолио и кога е по-изгодно да го поръчаме?

Цената на рекламното перфо фолио се определя най-вече от квадратурата за бранидране – колкото повече квадрати има за облепяне, толкова е по-ниска цената на квадрат за материал и монтажни реклами дейности. В обратната пропорция – малките квадратури винаги излизат малко по-скъпо заради същите усилия за изработка на реклами на малка площ. Друг важен фактор за определяне на цена на рекламно перфо фолио е съдържанието на дизайна – колкото повече компоненти има и е по-сложен, толкова и цената и по-различна от тази за цена на печат на рекламна надпис. Фирма за изработка на реклами в София Премиум работи и с файлове на дизайна предоставени от клиента. Макс реклама на цена, която е достъпна.

Детайли за използваните формати за печат и особености на графичния дизайн Дизайн на рекламно перфо фолио

Препоръчително е да ни изпращате файловете в .cdr, .ai, .psd, .psb, .eps или .pdf. Ако файла, който ни изпратите не е подходящ за машините за печат, ще се свържем допълнително с вас за корекция и запазване в друго разширение. Графиките трябва да са в реален размер, шрифтовете да са обърнати в криви, цветовете да са по ЦМИК и използваните снимки да са със задоволително ниво на разделителната способност при препоръчителни 300 dpi. В общи линии, дизайна на едно или няколко парчета рекламно перфо фолио представлява комбинация от разнообразни графични техники за обработка на снимки, набиране на текст и подреждане на графични елементи с цел да се постигне максимално въздействащ ефект свободно преминаващите потенциални купувачи и потребители край търговския обект. Поръчайте брандиране на витрини от водещата рекламна агенция за макс реклама в София – Премум. Вижте още какви рекламни банер винили предлага компанията.

Информация за ПВЦ пефро фолио

За повече информация относно цени и варианти за реализирането на рекламен проект с рекламно пефо фолио с печат се обадете на посочените в сайта телефони, пишете ни във Вайбър или изпратете запитване чрез формата за контакт в сайта сега.