Топ 5 предложения от „Екзотик Холидей“ за незабравима почивка

1
137
Добави коментар
maskk
maskk

Топ 5 предложения от „Екзотик Холидей“ за незабравима почивка

01 Март 2021, Понеделник, 10:38 ч.

Време е да помислим за своята екзотична почивка през 2021 година

Пролетта е идеалният сезон да осъществите вашата мечтана екзотична почивка. „Екзотик Холидей“ има специални предложения за пролетните и майски празници, които ни изкушават с любими дестинации на много добри цени.

Тъй като пролетта е съвсем близо, е време да помислим за своята екзотична почивка. „Екзотик Холидей“ вече потвърди чартърните полети на 5 уникални програми за незабравима ваканция на Малдивите, Занзибар, Дубай, Мароко и Тенерифе.

Ако мечтаете за красиви пясъчни плажове, оградени с коралови рифове, мангрови гори и ливади с морска трева, ароматни подправки и уникални древни забележителности, не пропускайте да се възползвате от предложението на „Екзотик Холидей“ за вълнуваща почивка в Занзибар от 02.04. до 11.04. 21г. Очакват ви незабравими преживявания, много слънце и морски забавления.

Можете да се включите в допълнителни екскурзии на по-ниски цени и да комбинирате две от тях в един и същи ден. Така ще можете да разпределите времето си и да се възползвате от всички предложения по време на почивката си.

А какво ще кажете за вила на плажа, за хамаци над тюркоазени води, за безкрайни басейни и водни бунгала, за вили с невероятни водни пързалки и непрекъсната гледка към хоризонта на Индийския океан? Можете да се докоснете до всичко това с предложението на  „Екзотик Холидей“ за почивка на Малдивите за Великден и Майските празници от 20.04 до 08.05.21 г.

Докоснете се до тропическия рай и се потопете в тюркоазените води на океана. Малдивите ще оправдаят и най-смелите ви очаквания за незабравима почивка и пълен релакс в една романтична и лежерна атмосфера.

Можете да посрещнете Великден и Майките празници и в Дубай с програмите на „Екзотик Холидей“ от 30.04. до 05.05.21 г. или от 05.05 до 10.05.21 г. с директен полет от летище София. Дубай е известен с модерната си архитектура, оживения нощен живот, невероятно вкусната храна, приказните плажове, търговските центрове и местните базари.

В пакетната цена влиза целодневна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език, летищни такси и трансфери, 7 нощувки в хотел по избор, медицинска застраховка, PCR тест при заминаване от България.

Предвидени са и допълнителни екскурзии до Златния пазар, круиз и вечеря на традиционната арабска лодка доу, разглеждане на Градините на Дубай, посещение на атракционния парк Глобал Вилидж и още много други допълнителни забавления за вас и вашето семейство.

Друга популярна дестинация, която можете да посетите за Великден и Майските празници с програмите на „Екзотик Холидей“ е Мароко от 01.05.до 08.05.21 г. Страната привлича туристи с изящната си архитектура и културно разнообразие, лесния достъп до зашеметяващата пустиня Сахара, разкошните плажове с чудесни съоръжения, вкусната храна, гостоприемното местно население.

В пакетната цена влизат самолетния билет с чартърен полет, летищните такси и трансфери, 7 нощувки полупансион, всички екскурзии без доплащане за допълнителни мероприятия, посещение на градината на Жак Мажорел в Маракеш, медицинска застраховка.

Новото в програмата за Мароко е възможността да посетите площада Джема ел-Фна вечерта, да опознаете Сахара с джипове 4х4 и да се срещнете с  номади, които живеят далече от цивилизацията, да посетите касбата Оудая в Рабат, както и да прекарате незабравима нощ в Сахара.

Не по-малко интересна е програмата на „Екзотик Холидей“ за почивка на остров Тенерифе от 01.05 до 08.05.21 г. с директен полет. Сред 7-те острова, които съставляват Канарските острови, Тенерифе е най-големият. Приятният му климат го прави изключително популярна дестинация за почивка.

Можете да се включите в допълнителни екскурзии до вулкан Тейде, до атрактивния животински парк Лоро парк, да посетите Замъка на Сан Мигел или да разпуснете на разходка с яхта.

Сбъднете една своя мечта и се докоснете до магията на най-желаните от българите дестинации с изгодните оферти на „Екзотик Холидей“.