Оргонити – Значение и Действие

2
243
Добави коментар

Оргонитите и електромагнитните вълни (EMF)

Оргонитите са доста известен инструмент защита от вредна енергия. Вярва се, че предпазват от електромагнитните вълни (EMF, 5G и др.), които в днешно време са навсякъде. Всеки един електроуред около нас излъчва електромагнитни вълни, които според някои хора нарушават естествения енергиен баланс на тялото.

Оргонит пирамида за защита и спокойствие с лазурит размер L

Примери за това са антени на мобилни оператори, рутери, телефони, телевизори, домашни електроуреди и даже различни електронни компонентни в автомобилите.

Красив оргонит ключодържател с вграден Аметист за щастие и късмет Какво са оргонитите?

Оргонитът е инструмент за преобразуване на енергия, който е направен от кристална смола, естествени камъни и метали, базиран върху концепциите за „Оргонна терапия“ и „Оргонова енергия“ на Wilhelm Reich – австралийския доктор и психоаналитик.

Оргонит медальон за защита и късмет

Смята се, че комбинацията от тези материали поглъща и преобразува негативната енергия в положителна, помагайки ни да се чувстваме по-енергични, да се освобождаваме от стреса, да имаме по-качествен сън и да израстваме духовно.

Оргонит пирамида за любов и страст с корал размер M

Оргонитите често се ползват и за намаляване на вредния ефект от електромагнитните вълни, като например EMF радиация и влиянието на съвременните 4G и 5G мрежи, които в днешно време са навсякъде и се смята, че влияят зле на психиката и тялото.

Тук можете да разгледате предложения за оргонити: Оргонити и оргонна терапия

 

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!