Графитни ламели за вакуум помпи

1
252
Добави коментар
maznio007
maznio007

Безмаслените ротационни ламелни помпи са чудесна помпена технология с ниска поддръжка, но техните графитни ламели трябва да се сменят редовно (обикновено 3000-10 000 часа), за да се предотврати счупване и възможни повреди на помпата.

В продължение на повече от 15 години Супер Сегмент ЕООД произвеждат тези висококачествени и високоефективни графитни ламели за всички марки сухи ламелни помпи (компресори). Всяка лопатка е прецизно обработена до точни допуски и е изработена от специално формулирани въглерод-графитни композити и свързващи вещества за удължаване на производителността и живота на помпата. Ламелите на Супер Сегмент са произведени в България, с гаранция и са с до 70% по-ниски цени от тези, които се предлагат от производителите на помпи. Те са изработени като точна замяна, за да осигурят безпроблемна работа и висока производителност.

 

Супер Сегмент произвеждат всички размери ламели за всяка марка и модел вакуум помпа: Becker, Rietschle, Orion и др. При спешност ламелите могат да бъдат произведени и доставени до вас в срок до 24 часа. При поръчката е необходимо да посочите модела и производителя на помпата или чертеж на детайла ако не са стандартни, както и желания от вас брой комплекти.

Ламелните помпи (компресори) имат широките приложение в печатниците и много от тях вече се довериха на Супер Сегмент като доставчик на графитни ламели.

За контакти:
Супер Сегмент ЕООД
Тел.: 0887 075 727
[email protected]

Вижте още фирми предлагащи графитни ламели.

Вижте още за компресори и помпи в Printguide.