Как да изберем правилния подарък за 8 март

4
296
Добави коментар
obiavite
obiavite

В навечерието на всяка значима дата, включително Международния ден на жената, вечният въпрос започва да трепти в съзнанието на хората: „Какво да й подаря?“, „Какъв подарък да закупя за Осми март?“, „От къде да се сдобия с подарък за 8 март?“

В нашият конкретен случай, дори и по този начин: „какво да подарите на любимата си жена на 8 март?“ И веднага след този въпрос в съзнанието се появява банална фраза, че не е важен подаръкът, а вниманието, енергията, емоцията, която отделяте, докато трае процесът по избор на подарък.

Грубата грешка на мнозина е, че разбират тази фраза по следния начин: няма значение какво ще се подари, важно е  само за да покажат внимание. Но всъщност подаръкът трябва да бъде полезен за собственика, дори, ако тази полезност се състои само в удоволствието от съзерцанието на нещо.

Освен че е полезен, подаръкът трябва да има и няколко други свойства.

Първо, той трябва да бъде социално одобрен, за да може една жена например да се похвали с него на своите приятели или колеги по работа. Това свойство е присъщо на бижута и всякакви скъпи подаръци, които по един или друг начин се показват публично и подчертават статуса на собственика.

На второ място, подаръкът трябва да покаже на жената, че е обичана и желана. Поради тази причина е по-добре да дарите не комплект тигани, а комплект дантелено бельо или скъп парфюм.

Трето, подаръкът трябва да се очаква. Да, да, жените обичат „предвидими изненади“ и преди празника, като правило, започват активно да намекват какъв подарък искат да получат – мъжът може да чуе само тези намеци. Освен това подаръкът не трябва да се различава рязко в ценова категория от този, който беше представен миналата година. В крайна сметка, ако домашните пантофи бяха представени на миналото на 8 март, а за това – огърлица с диаманти, тогава една жена може да подозира, че нещо не е наред (дори ако няма реални причини).

И накрая, заслужава да се добави, че подаръкът винаги трябва да бъде придружен от тържествени поздравления, защото жените обичат красиви думи, отправени към тях, и тук е просто по-добре да покажат малко оригиналност и да не повтарят едни и същи думи от година на година.

Всяка дама е специална, сама по себе си и наистина е много важно да подберете качествен подарък, да направите така, че тя да се почувства специална, обичана, обгрижвана.

Не икономисвайте от подарък, особено когато става въпрос за Вашата приятелка, или съпруга. Прикрепете към подаръкът и добро послание, картичка, в която да напишете едно изречение. То ще се помни дълго време. Проявете креативизъм. Опаковката също е много важна, имайте предвид и това. А цветето – то е направо задължително.

Надяваме се, че всички съвети, описани до този момент в статията много ще Ви помогнат да направите правилният подарък за Вашата половинка. Финални думи. Не щадете средства и енергия, подбирайки подарък за 8 март на Вашата половинка. Ако проявите креативност и старание, то ще си струва, гарантираме! Ще получите специално внимание и вероятно бурна нощ.