Отлепяне на фолио от стъкла, табели и светещи реклами

1
726
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Отлепяне на фолио е задължително условие при ребрандиране на стъкла, реновиране на светещи кутии, освежаване на стари плоски табели и прочие. Старите фолиа трябва да се махнат, отлепят за да се сложат нови. Особено важно е да се почисти добре остатъчното лепило под самозалепващата медия, защото в противен случай когато се залепи новия слой ще има неравности и грапавини, което е особено видимо при светещите реклами. Цена за отлепяне на фолио се определя на базата на това колко е старо фолиото за демонтаж, дали е избеляло и изгоряло на слънце – защото тогава лесно се къса и не върви гладко, квадратура, достъп за работа – дали ще са необходими стълби или вишка за работа, и разбира се локация на търговския обект. Работим предимно в София и региона. В офисите нещата са значително по достъпни за сваляне на фолио, но там е важно какви са били предишните използвани реклами като съответно евтините са по-трудни за разлепяне и чистене на лепила. Силно препоръчително е при самия процес на обработка на основите да се използва специализирана химия, която да премахва ненужните покрития и да запазва цялостна на основата. Изпратете запитване за рекламни услуги чрез отлепяне на фолио сега.

Отлепяне на фолио Премахване на старо фолиоРазлепяне на стари рекламиПочистване на лепило с препаратиСваляне на перфо фолиоРазлепяне на матови лентиПочистване след приключване на работаЗаявете отлепяне на фолио сега Къде най-вече се прави отлепяне на фолио?

Практиката показва, че голям процент от съвременните офиси се брандират интериорно с матово пясъкоструйно фолио – често на ленти, с цяла ивица по средата на стъклата или цялостно матиране на стъклени паравани от горе до долу. Когато офисът бъде освободен от старите наематели е добре поставената декорация да бъде разлепена и прозорците да бъдат изчистени. В този момент се нуждаете от професионално разлепяне на фолио. Така вие си гарантирате изряден търговски вид и дезинфекция на помещението. Рекламна агенция Премиум Реклама предлага съдействие и на фирми, които са получили старо брандиране в заварено положение при наемана на офис и се нуждаят от разлепяне на фолио от стъклата. Компанията ни предлага разлепяне на фолиа на място, когато това е възможно, а във всички останали случаи и добре да се огледа и да се обсъдят възможните варианти за действие. За повече информация и въпроси можете да се обадите на посочените в сайта телефони номера или да изпратите запитване по имел. Поръчайте професионално отлепяне на фолио в София и региона, сега.