Премахване на реклами – фолио, табели и светещи конструкции

1
233
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Под премахване на реклами се разбира – сваляне на стари светещи кутии и еднолицеви плоскости, отлепяне на старо фолио от стъкла и витрини, разкачане на указателни табели със стрелки и информация от стълбове и дървета, демонтиране на тотеми (ценови мачти) на бензиностанции, разглобяване на билборди и още, все неща свързани с ликвидацията на остаряла, ненужна и полуразрушена реклама. Рекламна агенция Премиум експедитивно на територията на град София и региона. Премахване на реклами е необходимост, която цели опазването на живота и здравето на хора и животни, защото старите конструкции гният, падат отломки и в един момент може да е фатално. Фирмата ни работи с експертни монтажисти, които си разбират от работа и можем да ви посъветваме кое как може да стане по най-добрия начин и съответно цена. В някои случай може да е необходимо да се използва мобилна вишка, а в други случаи не. За да се каже точна цена за премахване на реклами трябва първо да се огледа и прецени на място, или най-малкото да ни изпратите снимки на обекта за да придобием първоначална картина за ситуацията. Поръчайте отстраняване на стари опасни реклами или изгоряло фолио от рекламна агенция Премиум сега.

Сваляне на светеща кутия Безопасен демонтаж на стари рекалмиОбезопасяване на кабелиОтлепяне на старо фолиоРазкачане на табелиОпит и професионални инстументиРабота със стълби и вишкиИзпратете запитване за демонтажни услуги сега Кога се прави премахване на реклами?

Времето за премахване на реклами най-вече има значение за външни рекламни конструкции и старо фолио. Трябва времето на е над 0-та и под 35-градуса по Целзий, но винаги има изключение. Когато е в интериор и на закрито може да се работи по всяко време от нашите екипи. Особено опасни са и трябва да бъдат свалени сари и ръждясали табели през пролетта и есента, защото тогава заради промяната в климата физичните свойства на материалите се променят и неизползвани рекламни продукти могат да застрашат някого. От изключителна важност е и подходът към амортизираните ел. инсталации и стърчащи жици навън, защото не се знае дали там протича ток и какво може да стане. Махане на реклами и отстраняване на остарели съоръжения трябва да се прави от опитни специалисти, които си разбират от работа и са наясно с рисковете, които поемат. За повече информация и цена за изпълнението на даден проект се обадете на телефоните в сайта или ни пишете чрез контактната форма за бързо запитване в платформата на компанията. Заявете откачане, сваляне и цялостно премахване на реклами сега.