ТОП 5 знаменитости залагащи на спортни събития с футболни прогнози

5
271
Добави коментар
lozanafoods
lozanafoods

18:38 | 16 февруари 2021 10

Залозите на спортни събития съществуват още с провеждането на първите състезания в света. В днешно време, подобно хоби споделят милиони хора, включително и световните знаменитости. Много светски личности следят стриктно резултати и класирания от спортни събития. Правят редовно прогнози футболни, тенис или за други спортове.

Последните данни на американската асоциация за хазарт показват, че повече от половината янки са поставяли залог поне веднъж в своя живот. Голям брой от тях го правят всяка седмица или дори всеки ден. Разбира се, всеки залага малки суми, според възможностите си, но това правило не важи за следващите знаменитости.

Ето кои са известните личности, попадащи в класацията топ 5, които имат страст към залозите на спорт. Какви са най-големите им печалби, загуби и как хазартът е повлиял върху кариерите им?

Чарли Шийн

Г-н Шийн е известен със своите зависимости, но малко хора знаят, че залозите са сред любимите му пороци.

Според бившата му жена, Чарли харчел по 200 хиляди долара на седмица в залагане. Тя казва още, че той никога не спира със залозите, а и често е от страната на печелившите.

Чарлс Баркли

Великият баскетболист си партнира с Шакил О“Нийл не само в студиото на ТНТ, но и в букмейкърските къщи. Жълтите вестници не веднъж са писали за хазартната зависимост на Баркли и за милионите долари загуби, които той пропилява в различни хазартни игри.

Въпреки, че Чарлс вече е преодолял зависимостта си към хазарта, негови близки твърдят, че той продължава със спортните залози. Баскетболистът просто обича играта и малките залози му носят нужната емоция. Всички бивши спортисти търсят да изпитат отново тръпката от победата и много от тях се насочват към покера или друг тип хазартни надпревари, където да задоволят нуждата от екстра доза адреналин.

Аштън Къчър

Той става звезда на съвсем млада възраст, с участието си в хитовия сериал „That“s 70s Show“. От тогава насам, кариерата на Къчър е в постоянен възход, а своеобразен апогей бе участието му в „Двама мъже и половина“.

Аштън е страхотен актьор, но това не е единствената му прилика с Чарли Шийн. Къчър обича спортните залози и дори е имал сериозни проблеми с тях. Стигнал загуби от 1 милион долара, Аштън се стяга и преодолява своята зависимост. В днешни дни, Къчър залага с малки суми и сравнително рядко.

50 сент

Носят се слухове, че известният рапър залага огромни суми на любимите си отбори, а печалбите му са повече от впечатляващи. Хора от неговото обкръжение казват, че той харчи по няколко милиона на година за хазарт, а най-големият му залог е 500 хиляди долара на мач на Ню Йорк Джайънтс.

50 сент е засичан на мачове от различни спортове, но първенството по Американски футбол (NFL) е на първо място в неговото сърце. Фенове на изпълнителя отбелязват, че той празнува успешни залози след почти всеки мач и не пропуска да качи доказателства в социалните мрежи.

Майкъл Джордан

Последен, но не по важност, е едно от най-големите имена в историята на спорта и, без съмнение, най-добрият баскетболист излизал на паркета.

Вероятно знаете, че на играчите от НБА е забранено да поставят залози за мачовете от лигата. Това правило не притеснява особено Джордан и той не пропускал да постави залог на всички по-завързани мачове. Има дори конспиративна теория, което гласи, че ранното му отказване идва в резултат на наложено наказание, породено от неговото хоби.

Всеизвестни са слуховете за лични залози на „въздушния“. Най-известната негова история е за загубен 1 милион долара в голф игра, където всяка дупка носела по 100 000 на спечелилия. За щастие на Майкъл, играта на голф продължила няколко дни и той успял значително да лимитира загубите.