Курсове по Програмиране – StartupFactory

17
292
Добави коментар
AnGDesign
AnGDesign

След успешната организация на първите хакатони извън София, както и на безплатни курсове по програмиране още през 2015г., Сдружение Startup Factory превръща в свой приоритет ранното развитие на дигитални и технически умения на ученици. Целта ни е да направим информационните технологии достъпни и атрактивни за деца и юноши, като им предоставим първоначалните насоки и ресурси. 

От есента на 2019 предлагаме курсове по уеб програмиране и за възрастни. Обучението е със силна практическа насоченост, като участниците се научават да изграждат уеб страници с различна тематика и сложност.

Групите са до 10 човека. Теорията се преподава на достъпен и разбираем език, като лекциите и обучителните материали са подробно разписани на български език и остават с пълен достъп за участниците за неограничен период от време.

Програмата включва Основите на уеб програмирането с езиците HTML, CSS и JavaScript, както и PHP и бази данни.

Курсовете по програмиране са подходящи както за бъдещи програмисти, така и за специалисти с дигитални професии – дизайнери, онлайн маркетинг експерти, мениджъри на проекти и други, за които умението да пишат и разбират код ще добави стойност в кариерата.

Курсовете по Основи на уеб програмирането са добра основа, чрез която може да се задълбочи в изучаването или лесно да се премине към друг програмен език.

Вече имаме първите успешни истории на завършили ученици, които започнаха работа в ИТ компании на начално ниво, както и на работещи професионалисти – извършващи вече уеб услуги по различни проекти.