Плашило за птици тип балон срещу гълъби, чайки, врабчета

1
682
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

Плашилото отблъсква и прогонва успешно следните птици: гълъби, скорци, врабчета, лястовици, чайки, врани, косове, гъски, патици, кълвачи, гларуси и др.

Важно за продукта:Плашилото срещу птици не е подходящо да се ползва срещу прилепи, тъй като не дава добри резултат срещу тях. Възможно е цвета на плашилото да е различен от посочения на снимката, но това няма да намали качеството, тъй като всички предлагани разцветки са тествани от производителя за отблъскване на съответните видове птици. 

Описание: Плашилото за птици е изработено от качествен винил (ПВЦ) материал и представлява жълт балон върху,  който има червени кръгове в средата на които има пробляскващи елементи. Кръговете са разпределени така, че да симулират очи на хищна птица, така че плашилото да прогонва и отблъсква натрапчиви птици във всички посоки от които биха долетели: гълъби, врабчета, лястовици, косове, скорци, чайки, врани, патици, кълвачи, врани и дори гъски. 

Начин на употреба: Закачете го на място в което имате проблеми с птици които искате на отблъснете или да прогоните за дълго време. Може под дърво, или на веранда и т.н. Да се надува до максимум 85-90% от обема. За  да се увеличат случайните движения на плашилото , използвайте пружиниращ прът, с малко по дълго въженце, но ако е много ветровит района е добре под плашилото за птици да закрепите нещо, така че да не позволявате да го вее прекалено силно вятъра т.е. трябва само да се полюшва за да е по ефективно.  При монтиране на две или повече плашила за прогонване на птици е по-подходящо да ги поставите на различна височина минимум на 60 см едно от друго.

На каква площ действа плашилото против птици