Новите модели дамски кецове през 2021

6
166
Добави коментар
vencislava.hristova
vencislava.hristova

Новите модели дамски кецове през 2021

мар. 22, 2021АсенИнтересни идеиLike

Пролетта напомня за себе си с прокрадващо се слънце и дълги, топли дни. Време е за разходка. Време е за твоя нов модел дамски кецове от модните изкушения, които 2021 година ни поднася.

Кецовете – олицетворение на свободата и бунтарския дух

Кецовете – символ на свобода, младост, бунтарство – са неразделна част от дамския гардероб. От появата си до днес, със своето удобство, визия и послания, те печелят милиони сърца. Днес кецовете са едни от най-търсените и купувани обувки. Слезли от сцената на спорта и щурмували улицата, превзели градския стил, кецовете се носят в свободното време, на работното място и дори на официални събития.

Не са малко и абитуриентите, които залагат на кецове под официалната рокля или с официалния костюм за своя дългоочакван празник – нестандартно и впечатляващо модно решение. В последните години забелязваме и редица известни личности, които не се колебаят да нарушат дрескода и да носят своя любим чифт дамски кецове на официално събитие, показвайки своето бунтарство и своя успех, неподвластен на правилата в модата.

Новост в детайлите при дамските кецове

През годините дамските кецове „бягат“ от своята изчистена спортна визия и блестят с пайети или впечатляват с екстравагантни детайли, абсолютно несвързани със спортния стил – пера и дантела например.

През 2021 година кецовете отново ще задоволяват и най-капризния вкус с разнообразие от модели и неочаквани решения. Креативност е ключовата дума за моделите дамски кецове за тази година. Някои от тях приличат на шедьоври на висшата мода, слезли директно от модните подиуми на улицата. Блясък, пискюли, вериги и мрежи придават неочакван свеж и закачлив вид на новите хрумвания.

Актуални остават и моделите с апликации, принтове и бродерии, както и по-грубите решения – кабзи, вериги, метални акценти. Връх на модата са съчетанията с животински принт и кецовете със блестящи златни или сребристи акценти и неочаквани сатенени връзки.

Кецовете от естествена кожа – премиум качество и максимално удобство

Акцент в колекциите за 2021 година при дамските кецове ще бъдат естествената кожа и велурът. Лесни за поддръжка, устойчиви на износване, удобни и с ултра леки подметки, те осигуряват ненадминат комфорт. Контрастни цветове на връзките придават чар на моделите и ги превръщат в любими на почитателките на градската мода. Сред новите модели за сезона се срещат както класически цветове, така и нежни момичешки решения – пастелно розово, бежово, огнено червено, бяло.

Белите кецове – вечната класика

Белите кецове са универсално решение и спасение за редица ситуации. Съчетали стил, удобство, класика и мода, те превръщат всяка своя притежателка в модна икона. Подходящи за носене с всеки стил на обличане – от кожения клин до нежната тюлена рокля, те са идеално попадение в дамския гардероб, което всяка жена трябва да притежава. Сред моделите бели кецове за 2021 година ще откриете контрастни съчетания с червени или черни връзки, качествени материи като естествена кожа и велур. Ще видите любопитни пъстри акценти и бродерии, комбинации със змийска шарка и животински принт, както и спиращи дъха съчетания на белите кецове с подметки и връзки, решени в неонови, наситени и искрящи цветове, грабващи окото и вниманието.

Как да изберете своя чифт?

Задължително трябва да имате чифт бели кецове за топлия сезон и ярък, нестандартен, запомнящ се модел с дизайнерски акценти. Залагайте на естествената кожа и велура, удобните подметки и меките стелки, за да осигурите ненадминат комфорт на краката си и да не искате да се разделите със своя любим чифт.