Монтаж и изработка на рекламни калкани

1
143
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Рекламни калкани са големи, външни рекламни съоръжения с различна форма и размер. Най-често те са правоъгълни или квадратни и се поставят на фасади и калканни стени на сгради, строителни обекти и промишлени помещения. Калканите, заради голямата си видимост и дълготрайност на рекламата, се позиционират най-често на централно място в града. Предпочитани локации са голямо централно кръстовище, площад, голям булевард с интензивен трафик на коли и пешеходци.

Монтаж и изработка на рекламни калкани

Калканите се отпечатват върху промазан винил или винилна мрежа (перфовинил / меш) в случаите, когато по фасадата на сградата има прозорци. Рекламни калкани от винил се опъват и монтират на стената на сградата, с помощта на крепежни елементи върху метални конструкции. Изображенията се отпечатват с различна техника с оглед на постигането на  висока резолюция.  Фирмите, които имат изграден имидж през годините и държат на високите стандарти и качество, най-често предпочитат калкани с фотореалистична резолюция.

Обличане на сгради с перфовинил (винилна мрежа – меш банер)

Поставянето на винилна мрежа около сгради се използва най-често при строителни и ремонтни дейности по фасадите на сградите. Обикновено рекламодателят се договаря със собствениците на сградата за ремонт срещу ползване на рекламна площ за периода на ремонта на фасадата. В големите градове, това е доста често ползван метод за реклама, защото поради размера си, се отличава от всички по-малки рекламни носители. Целта на този тип реклама е привличане вниманието на преминаващата публика. Това става от всички страни на сградата и особено чрез внушителния размер на рекламното съоръжение.

Грандиозно и бюджетно решение с рекламни калкани от промазан винил или перфо меш

Рекламните калкани са предпочитани в редица случаи заради по-ниската цена за изработка и монтаж. В сравнение със светещите рекламни табели или 3D обемни букви, рекламата от винил е бюджетно решение.  Тя е същевременно ефектно, ефективно, издръжливо и практично решение за реклама на вашия бранд, продукт или услуга. За най-доброто съотношение между цена и качество можете да се свържете с нас, за да отправите вашето запитване за изработка и монтаж на рекламни калкани!