Брандиране на коли, бусове и камиони с фолио

1
196
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Рекламна агенция ПРЕМИУМРЕКЛАМА предлага на своите клиенти с наличен автопарк и служебни автомобили, професионално брандиране на коли, бусове и камиони с фолио. Ние изработваме и залепяме всевъзможни рекламни надписи, с варианти за печат или плотерно рязано цветно фолио – червени, зелени, сини, бели, черни и прочие. Фирмата предлага също така залепяне на стикери и лога с ламинат по камионите, такситата, баничарките и кемперите. Използваме различни типове фолио, според вида превозно средство и стойността на поръчката. Така например при авто реклама по коли се потребява най-вече каст фолио, защото е еластично и поема вдлъбнатини и издутини. Нарича се още „автомобилно фолио“. То е по-скъпо от стандартното, но издържа по-дълго време на атмосферните условия. Има варианти за мат или гланц. Защитава се при необходимост с каст ламинат – прави се допълнително ламиниране. Когато се извършва брандиране на тир, с твърдо ремарке, тогава основата е равна, без кривини и няма смисъл от кастови фолиа – слагат се стандартни ПВЦ фолиа с цветен печат или символи изрязани от мономерни медии. Разбира се вие имате крайната дума за избора на материал. Така описаното частично брандиране на коли, бусове и камиони може да стане (да се монтира) на почти на всяко място където няма вятър и няма летене на прахови частици, листа и боклучета – тоест можем да ви посетим на място. Направете запитване за цена на брандиране на бусове и коли сега.

Брандиране на коли, бусове и камиони с фолио Рекламни надписи от фолиоМонтаж на мястоРазлични фолиаПечат и рязани стикериБрандиране на врати, капаци, калнициКратки срокове за изпълнениеПоръчайте сега Особености при брандиране на коли, бусове и камиони

Както споменахме има различни варианти за изпълнение на поръчки за брандиране на коли, камиони и бусове, като общото е, че е препоръчително главните детайли от авто рекламата да не преминават през дръжките за отваряне на вратите, лайсните и капачетата на резервоара. Съвпадението в процепите не е желателно, но е допустимо. Рекламна агенция в София ПРЕМИУМРЕКЛАМА предлага изгодни условия и цени при поръчки на едро – няколко превозни средства за транспортен брандинг. Този вид транспортна реклама – частично облепяне с надписи по вратите, багажника, калниците и предния капак, по нищо не отстъпва на цялостното облепяне, което е значително по скъпо и бавно, защото се прави по-сложен проект и се лепи само в обезпрашени пространства, за което се плаща допълнително. Рекламни надписи от фолио за коли се едно идеално решение да ви забележат, да привлечете погледите на нови клиенти в движение и да популяризирате дейността си. Важното нещо при облепянето на камиони и бусове е да се вземат точните размери на отделните детайли, които могат да се приложат при дизайна на рекламите. Автомобилната реклама се ползва както от големи корпоративни клиенти така и от малки бизнеси от собственици на превозни средства – шофьори на камиончета, бусове за превоз на товари, баничарки за разнос на стоки в града. Направете своето запитване за брандиране на коли и облепяне на бусове с надписи от фолио. Конкурентни цени за монтаж на място. Поръчайте авто транспортна реклама на фирми сега.