Физик Oценява Oпасността от Mагнити за Хладилник

1
184
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Експертът каза, че магнитите по правило са абсолютно безвредни, но трябва да се вземе предвид тяхната сила. Конвенционалните магнити създават доста слабо магнитно поле. „Но сега е доста лесно да се купят магнити от различен тип – неодим-желязо-бор-стомана, те са достатъчно мощни и вече могат да окажат влияние върху електрониката“, каза Михайловски.

магнити за хладилник

Според него оборудването трябва да бъде украсено само със слаби феритни магнити. Това е особено важно да се вземе предвид, ако искате да поставите магнит на вашия компютър. Специалистът обясни, че в компютъра има твърди дискове, някои видове използват принципите на магнитното записване. Мощен магнит със своето поле може да го размагнити.

Също така е необходимо да се избягва близък контакт с мощни магнити за хора, които имат в тялото си поне някои материали, които могат да взаимодействат с тях.

По-рано санитарният лекар Алексей Меншиков нарече устройството, поради което съществува риск от загуба на съзнание при продължителна употреба в малки кухни. Според него тостерът е също толкова опасно устройство. Ако помещението, в което се приготвя продуктът, не е проветриво, не отговаря на изискванията на санитарните правила и разпоредби, това може да повлияе на здравето .

Тайната на Японският Зелен Чай

Портрет по Снимка за Подарък

Как да превърнем кълновете от картофи в лекарство

Антитенденции- Как да не купуваме остарели артикули от магазините

Мед с шафран- най-мощният антибиотик

Физик Oценява Oпасността от Mагнити за Хладилник

Народна Медицина за Хъркане