7 популярни модни трика назаем от французойките

76
189
Добави коментар
vivian90
vivian90

Целият свят е влюбен във французойките и техният стил често се описва с „je ne sais quoi“ (бел.ред. „не знам какво“) Става въпрос за едва забележимия чар, който прави тези дами толкова специални. И тъй като следим много френски блогове на страхотни французойки и искаме да споделим ключовите характеристики на техния стил.

1. Чантата трябва да е малка

Обикновено можете да намерите много полезни (и не чак толкова) неща в една дамска чанта. Но това не важи за френските жени, които предпочитат малки чанти. Взимането само на това, от което наистина се нуждаете, е показател за простото отношение към живота. Ако видите французойка с голяма чанта, тя най-вероятно отива на плаж или на пазар.

2. Не носят твърде тесни дрехи

В гардеробите им рядко може да намерите тесни панталони или блузи, които да показват цялото тяло. Вместо това те залагат на големи палта, жилетки и рокли. Създават по-скъп вид, който е и по-удобен за носене. Моделът, писател и блогър, Rouje Jeanne Damas, е фен на овърсайза и абсолютно винаги купува един размер по-големи дрехи.

3. Носят жилетки вместо суичъри

Френските жени често съчетават дрехи, които изглежда са от съвсем различни светове. Инфлуенсърката от Париж, Aïda Sané, смята, че това е чудесна идея: „Жилетката може да създава малко бабешко настроение, но когато е съчетана с дънки или панталонки, е чудесен начин да освежите визията си.”