Джули: Бижутата са емоция, а не просто аксесоар

89
893
Добави коментар
vivian90
vivian90

По случай Международния ден на скъпоценните камъни, който бе на 13 март, решихме да си поговорим с една прекрасна жена, която постоянно е заобиколена от тях (и не само). Представяме ви Джули Лепоева – маркетинг мениджър за България на известните брандове Pandora, Thomas Sabo, SiLVER COURT и UNOde50. Тя има запомнящ се стил, обича да експериментира с цвета на косата си, а също така винаги носи бижута с характер.

Здравей, Джули. Скоро бе Международният ден на скъпоценните камъни, в частност бе празник и на Pandora, Thomas Sabo, SiLVER COURT и UNOde50. Разкажи ни малко повече за това по какъв начин всяко бижу придава необикновен и зашеметяващ блясък към визията на всяка една дама.

Едно бижу спира да бъде просто бижу в момента, в който е подарено от човека, който искаме и/или носи специална за нас символика. Вече близо 10 години имам удоволствието да работя в сфера-мечта за всяка жена и мога да кажа, че нашите клиенти са специални. Те са емоционални, нежни, романтични, естети и с ценности, които подчертават чрез бижутата, които избират.

Всеки един от брандовете носи своя идентичност и разпознаваем „почерк“ и има своя различим фен клуб. Клиентите на Pandora са предимно дами, които обичат да обичат – семейството, живота си, приятелите, хобитата си, пътуванията, филмите…