Мнение за дебитна карта Revolut

1
321
Добави коментар
wood-vision
wood-vision

Revolut е компания, която предлага мобилни банкови услуги в целия свят и набира популярност навсякъде. Причините за това са добрите условия, която финансовата платформа предлага. Може да се регистрирате и да си поръчате дебитна карта безплатно. Всичко става чрез приложение, което го има и на български език.

Предимства на безплатният Revolut акаунт са: Безплатна сметка в Обединеното кралство Безплатна сметка с IBAN в евро Безплатно прехвърляне на пари между Revolut абонати (чрез тел. номер). Изпращане на пари по сметка (IBAN) без такса. Безплатно теглене на пари без такса от банкомат – важи за тегления до 450 лв. или общо 5 транзакции. Безплатно превалутиране на валута – ограничен до 2000 лв. на месец. Възможност за крипто търгуване като финансовата платформа предлага все повече криптовалути. Отскоро компанията работи като лицензирана банка в България. Виж повече Подробен анализ на разходите

Научете повечеПосетете сайта на Revolut

Финансовата платформа е доста гъвкава и чрез приложението можете да следите за какво и кога харчите пари. При покупка направена с картата веднага получам нотификация на телефона.

Аз лично предпочитам да я изпозлвам като пазарувам от китайски магазини, защото някои български банки слагат такси на покупки извън ЕС. Също така услугата ми е полезна, когато се налага да правя плащания по банкова сметка и искам да избегна каквито и да е такси.

Как да си направя регистрация

Регистрацията става сравнително лесно и отнема няколко минути. Необходимо е да извършите следните стъпки.

Регистрация с телефонен номер Въвеждане на вашите лични данни Снимка на личната карта Селфи снимка Изчакване от Revolut да потвърдят информацията (при мен отне около 15 мин)