Дневен хороскоп за 16 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
132
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

4 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната днес е в близнаци и от този зодиакален знак ще усили информационният поток в пъти, денят е много подходящ да се водят преговори, разяснителни разговори, да се създават и укрепват връзки, които ще са полезни или приятни.

Мнозина ще реагира точно така по необходимост и според външни обстоятелства, които ги подтикват в тази посока, също-  понеже получават известия и предложения, които допълнително   действат в това направление-  обмен на идеи и намерения, срещи и т.н.

Днес можем да чуем нещо важно или да привлечем на своя страна важна подкрепа, постигнати договорки и сключени контракти- обещават да бъдат надеждни и преспективни. Можем да разчитаме на конструктивен диалог и със съответните позитиви.

Понеже аспектацията на звездите е такава, че генерално провокира вид трансформации точно сега и чрез общуване ние можем да ги насочим в една по-подходяща за нас посока. Тези преобразувания ще засегнат социалния ми статус, кариерно развитие, сигурност.

Ако денят протича спокойно, значи и в бъдеще може да очаквате същото, в такъв случай ще прекарате деня си в приятна компания, като се разтоварвате, разнообразявате с  предпочитани от вас хора…

Днес Луната ще премине през Северен възел, това се случва веднъж в месеца, в такива моменти- ние действително може да задаваме нов Вектор на развитие, понеже Северен възел е в близнаци, настоящия случай- този Вектор на развитие ще засегне точно нашите отношения, лични или делови.

Звездите ни дават много възможности, които се отключват точно при обмен на информация,  укрепване или създаване на връзки, преговори- възползвайте се по оптимален начин от тези редки шансове.

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е много подходящ да укрепите важни за вас отношения, ще имате такава възможност, мнозина  ще получат приятни или полезни известия и предложения. Няма да ви липсва компания и внимание… Можете да зададете нов Вектор на развитие в приоритетни за вас контакти. Полезно е да проявявате по-висока инициативност в тази посока, вашите усилия няма да останат без последици  и те могат да бъдат напълно подкрепящи ви.

Телец, Дева, Козирог–  денят ви дава възможност да постигнете успехи в чисто финансов аспект, в друг случай да материализирате желанията си, да направите проби в кариерното си развитие или пък да подейства те позитивно на здравето си, ако това ви интересува.

Денят е динамичен, но и много резултати, подходящо е да демонстрирате качества, които няма да останат незабелязани и ще се имплантират трайно в по-добри и бъдещи перспективи на развитие, репутация и т.н..

Ако желаете да се изкачите по йерархичната стълбичка, тогава точно сега е удобно да преговаряте за интересите си.

Водолей, Везни, Близнаци–  това е един от най-силните дни за вас, звездите ви подтикват по различни начини да бъдете максимално дейни и инициативни, за да не пропуснете шансове, които могат да застанат на пътя ви за да защитите интересите си, защото думите ви и действията ви имат по-широко отражение от обичайното, а  понякога ще бъдете подтиквани в тази посока и за да се предпазите  от негативни влияния или да превъртите предизвикателства в полза.

Вие все още сте в период, който показва че сте на прага на житейски кръстопът, може да се наложи да оставите нещо зад гърба си, а сега- може да отворите нов и по-перспективен път  за бъдещия ви просперитет и развитие. Възползвайте се по оптимален начин!

Риби, Рак, Скорпион–  денят ви показва алтернативен развитие, особено ако се нуждаете от такива. Възможно е не всичко да протича по предварителен график, но пред вас се разкриват и допълнителни възможности, включително такива, към които сте се стремили в миналото, има ли сте идея да имплантират е в живота си…

Някой от вас  ще получат ценна подкрепа, която ще има положителен ефект върху материалното състояние и сигурност- в един по-широк смисъл.

Голяма част от събитията се движат по инерция, не е изключено да ви застигнат развръзки или важна информация, но в повечето случаи тя ще е подкрепяща или полезна, благоприятна за вас… Полезно е да сте по-внимателни към здравето си, подходящо е да оставите зад гърба си навици  или други обстоятелства, които само ви натоварват и могат да имат негативно отражение и върху тонуса, физическото ви състояние. В друг случай трябва да се пазите от повишени  разходи или такива, които носят  по-голяма доза риск.. Към настоящия момент това не е препоръчително…