Модни Бижута и Аксесоари Пролет-Лято 2021

1
239
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Аксесоарите в новия сезон са неразделна част от завършената визия. Те са готови да станат ярък акцент, да направите по-ярко всекидневното облекло, да добавите някаква загадъчност и да приковете погледите на околните.

 Всяка марка  подчертава  собствените новости в аксесоарите и изключителни начини на тяхното носене.

Могат да се разграничат следните актуални тенденции през новия сезон пролет-лято 2021 сред аксесоари и украси:

обеци верига перли морски и флорални мотиви колела брошки панама шапки шалове масивни слънчеви очила crochet чанти масивна и тънки колани

 

Какви ще са отгоре бижута и аксесоари пролет-лято 2021 нататък ние ще разгледаме подробно на снимка от колекцията.

Модерни обеци

Бижута за уши – дизайнерите предлагат най-различни видове обеци, сред които са пластмасови, перлени, обеци, пръстени и ярки възможности, които могат да са големи и масивни, или обратното – елегантни и минималистични.

Бижутата Simone Rocha, Etro Emporio Armani,

Модерни обеци от 2021

 Отново уверено навлизат в тенденция на настъпващият сезон 2021. А още асиметричните модели, където едната обица е голяма, а другата е дребна и почти незабележима.

Бижутата Acne Studios, Jacquemus, Клои

Флоралната тема не губи популярност в бижута и аксесоари, това се вижда в колекция, например, Dolce & Gabbana, Wicket Ricci и други… Дълги, шарени обеци в формата на астри,или цветни пъпки, които да придадат на образа нежност и ще бъдат ярък акцент.

Модни бижута и аксесоари пролет-лято 2021 Dolce & Gabbana, Wicket Ricci

Колиета, медальони и chokers

Веригите – не се губят  и най-вероятно ще  са  нас за дълго време. Можете да спрете своя избор както на масивни варианти, така и на тънки изящни многослойни продукти.

Victoria Beckham, Christian Dior, Louis Vuitton

Интересно и стилно изглеждат вериги в комбинация с перли. Въпреки, че ние сме и чували, че „перлата вече е остаряла“, но дизайнерите са измислили, как да си актуален по нов начин и са дали разчупена модерна концепция за стил.

Wolk Morais Chanel, Jason Wu

 

В новия сезон 2021 също е от значение chokers в различни стилови интерпретации, металик, осеяна с камъни и кристали.

 

Chokers за момичета Osman Yousefzada Paco Rabanne, Pepina Plein

Chokers за момичета

А миниатюрни чанти вече няколко сезона изпълняват ролята на украса. Затова малките чанти не трябва да се приема от практичната страна –  основната им цел е чисто естетически.

 

Малки чанти украса Max Mara, Chanel

Гривни 2021

В по-топлия сезон 2021  ще бъдат модерни големи гривни от метал, особено с необичайна  форма, кожени, перлени модели. Фините варианти също не губят актуалност. Могат да бъдат комбинирани и да се носят с всичко и веднага, е важно да се научите правилно да комбинирате различни видове.

 

Chanel, Alberta Ferretti, Chanel

Брошка

Отново се връща на мода брошката, а по-скоро тя не излиза от мода през последните години. Съвременните брошки от колекцията са много и богато украсени. Проследи морската тема, точно, за да е подходяща за лятото, добри примери могат да бъдат намерени в колекцията на  Versace.

Брошка 2021 Pepina Plein , Versace, Elie Saab

Брошка 2021

 

 

Диадема – украса за коса

На мястото  миналия сезон дойдоха нежните възможности. Тясна  тънка ивица или верига диадемите са вече създадени като украса. Отново тръгваме с диадема,диадемите придават на образа елегантност и някакъв чар.

Chanel, Elisabetta Franchi, Nicole Miller

Очила

Обемни очила на „половината лице“ са се превърнали в тенденция 2021. Миниатюрни модели на слънчеви очила също са в модни категории. Спешно ярък дизайн в различни стилове методи: ретро, класика, футуризъм, стил 90-те години. Да намерите очила с вкус не е много лесно, но заслужава да бъде разгледан до лични предпочитания и да се спрете на подходящи форми рамки.

Acne Studios, Chloe, Dolce & Gabbana , Fendi, Pepina Plein, Ralph Russo

 

Шапки

Шапките се движат с нас по-далеч от зимния сезон и са станали тенденцията пролет-лято, 2021. Универсалността на тези шапки е, че те се съчетават с абсолютно всички дрехи. Актуални ще бъдат панама, направени от живи тъкани, с различни щампи, като с широка периферия, така и с къси, възли, тънки, дебели…

Etoile Isabel Marant, Celine, Philosophy di Lorenzo Serafini

През лятото 2021 и актуални остават шапки: слама, разнообразие от форми, с необработени ръбове.

Модни шапки пролет-лято Bianca Zaro Ralph Russo, Kenzo

Модни шапки пролет-лято

И, разбира се шапки, които са се превърнали в култова тенденция на сезона 2021. Дизайнерите предлагат да съчетаете ги не само със спортни дрехи, но и с рокли, якета.

Селин На Pepina Plein

Шалове

Истински хит на седмицата на модата се превърна  коприненият шал. Дизайнерите предлагат да се използват в новия сезон на шал като акцент на украса, не само по стандартното предназначение, но и вързани на главата си. И ощ може шал в чантата, като забавен стил на прием.

Как да се носят шалове Dolce & Gabbana, Christian Dior, Ralph Russo Bianca Zaro, Стела Jean, Etro

Как да се носят шалове

Чанти

Могат да се разграничат няколко тенденции за чантите през новия сезон. Това са миниатюрни, обемна, с неправилна форма, възли, ватирани и ракита. Актуални са като малки чанти, така и по-големи модели. Не губят своята популярност скута чанти, дошли от миналия сезон. Да Не забравяме, че спешна чанта прави лаконичная добре продължителната форма.

Колани

Още един аксесоар 2021, който със сигурност ще ви впечатли  това са коланите ,които подчертават талията. Виждаме тенденция на широки, масивни колани, както от кожа, така и тъкани модели. Тънките въжета са се върнали на мода. Стилно може да бъде да носите такава каишка като обвивка на талията в няколко части.

Christian Dior Etoile Isabel Marant, Altuzarra Zuhair Hari, Altuzarra, Etro

Представеният избор на бижута и аксесоари, подходящ за всеки вкус и любителките на ярки закачливи визии, и за скромните минималисти. Актуални тенденция аксесоари ще направят образа ви нескучен и запомнящ се.

Автор: Ани Асанова

Он-лайн Арт Галерия Български Художници

Портрет по снимка за подарък

Хрупкави Диетични Тиквички на Фурна без Мазнина

Домашна Рецепта за изчистване на дробовете д-р Неделя Щонова

Какви сънища са сигнал за депресия?

Загуба на жизнени сили ? Техника за възстановяване на упадъка

Модни прически 2021

Защо стареенето започва от петите?