Пътна помощ, Репатрак, транспорт и превоз за бобкат и машини

1
176
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Фирма Найденови Ауто предлага услугата – репатрак, пътна помощ и транспортиране на бобкат, булдозери, грейдери, скрепери, багер-товарачи, товарачи, багер – екскаватори под общото име земнокопни машини за гр. София и страната.

Разполагаме със собствен автопарк, с който ще извършим без проблемно транспортирането и репатрирането на машините. Това включва няколко стъпки, които не бива да се пренебрегват.

Фирмата следва следните правила при извоване на бобката:

Избор на правилното транспортно средство

Преди да се транспортира бобката трябва да се избере платформата, която ще извърши извозването. Трябва да е с подходящите размери, капацитет за теглото на машината и да се предвидят необходимите приспособления. За повечето е подходящо стандартна пътна помощ платформа.

Във всички местни общини има разпоредби, с които трябва да се съобрази фирмата при репатриране: относно теглото, ширината, дължината и височината на товара, преди да транспортирате бобката.

Натоварване на машината в репатрака

След като се избере правилното транспортно средство, фирмата започва натоварване на машината.

Първо, за да сведе до минимум възможността от евентуално подхлъзване, се отстранява калта, пясъка и всякакви други отпадъци от машината, преди да се натовари.

Основни процедури при товарене:Проверява се дали ремаркето е паркирано на твърда и равна земя.Закрепят се ръчните спирачки и се блокират колелата на бобката.Използват се рампи, които са с правилната дължина и ширина и могат да издържат теглото на машината.Използват се метални рампи за товарене с устойчива на приплъзване повърхност.Закрепване на бобката на платформата

Екипът на пътна помощ, извършващи извозването заключват всички врати и капаци преди транспортиране.

Поставят се клинове, за да се предотврати търкаляне или преместване по време на транспортиране.

Препоръчват се поне четири позиции на закрепване, за да се предотврати всяко излишно движение.Някои транспортни устройства имат D-пръстени, слотове или вградени релси, които позволяват лесно да се закрепи бобката към платформата. Препоръчително е винаги да се използва допълнително закрепване за да се защити, и сведе до минимум щетите.

Ако се забележат някакви пукнатини в дадени участъци или разхлабени връзки, веднага фирмата по превоза спира и го закрепя.

Добре е винаги да се закрепи добре приспособлението към платформата преди транспортиране. Ако това не е възможно се поставят и закрепват с верижни ремъци. Трябва правилно да се фиксират кофите и другите приспособления към транспортното устройство – бобката.

Нашата фирма Найденови Ауто ЕООД предлага денонощна пътна помощ и репатрак. При обаждане на телефоните: 0878 424 097 / 0879 147 374, може да поръчате пътна помощ за транспорт на бобкат. Ние ще извършим репатрирането на бобката без проблеми, и без повреди в удобно за Вас време.