Реал Мадрид – Челси прогноза 27.04.2021

1
139
Добави коментар
sapa84
sapa84

Първият полуфинал в Шампионска лига противопоставя Реал Мадрид и Челси. Известно предимство получават домакините, но без да се отписват шансовете на “сините”. Какво ще ни предложат двата отбора на “Алфредо Ди Стефано”, ще научим във вторник вечер от 22:00 часа.

През уикенда Реал Мадрид записа нулево равенство срещу Бетис и се отдалечи на две точки от първата позиция. Все пак “белите” са в играта за титлата, но ще се борят също за нов трофей в Шампионска лига. Без особени затруднения, Реал елиминира Ливърпул в миналия кръг с общ резултат 3:1.

Челси, от своя страна, достигна до полуфиналите, след като отстрани последователно Атлетико Мадрид и Порто. Хората на Томас Тухел се представят на ниво в дефанзивен план и опазиха вратата си “суха” в последните три официални мача. Очаквам гостите от Лондон да търсят попадение на чужд терен, с което да улеснят задачата си в реванша.

Реал Мадрид също може да се похвали с дълга серия от четири срещи без допуснат гол. Видимо двата тима се представят стабилно в защита, затова ще се насоча към ъндър, под 2.5 попадения. Ще откриете пазара в winbet sport, придружен от коефициент @1.60.

Отсъстващи от лагера на домакините на Серхио Рамос, Ферлан Менди и Лукас Васкес. Томас Тухел не може да разчита на контузения Матео Ковачич.