Тома Даске също се раздели с Левски София

1
188
Добави коментар
sapa84
sapa84

Примката около шията на Левски се затяга, тъй като още един играч напусна отбора, заради неизплатени задължения. След като миналата седмица „сините“ се разделиха с Рубин Сулака, сега има и още един футболист, който си отиде заради липса на пари. Става дума за бранителя Тома Даске, който обяви, че иска да разтрогне с клуба без скандали, и да се разбере човешки с управниците. Разбира се, не е невъзможно да се стигне и до съд, ако страните не се споразумеят.

Тома Даске е роден на 03.06.1994 г. във Франция и е изиграл 24 мача в Първа лига на България, без да отбележи гол. От публикации в медиите става ясно, че Даске има претенции за неизплатени заплати от страна на ПФК Левски София, където се подвизаваше. Вън от съмнение липсата на легионера, ще окаже своето влияние върху бъдещите изяви на левскарите.

Играчът е проявил разбиране към клуба, заради влошеното му финансово състояние, и ще изчака ръководството да му предложат решение на проблема. Той все още не обмисля да предявява съдебен иск. Дело обаче може да последва, ако силните в Левски, не се разберат с французина.

По-лошото обаче е, че Левски се намира на незавидното 9-то място в класирането, а и загуби множество мачове в последно време. С напускането на Рубин Сулака и Тома Даске, треньорският щаб няма много варианти за избор, и се предполага, че отборът ще задълбочи кризата си. Днес се появи новина, че Наско Сираков ще говори за бъдещето на „сините“ в четвъртък или петък. Естествено, ние сме готови да отразим всички новини от щаба на Левски, така че следете сайта ни.