Предимства на обувките от естествена кожа и как да се грижим за тях

1
152
Добави коментар
maskk
maskk

Дамите, залагащи на стила, класата, качеството и комфорта, предпочитат обувки, изработени от естествена кожа или естествен велур, придаващи доза лукс на всяко облекло и осигуряващи удобство на ходилата.

 

 

Какви са предимствата на естествената кожа?

Обувките от естествена кожа имат редица предимства пред изработените от изкуствени материали и текстил. Естествената кожа, символ на престиж и добро социално положение, има по-дълъг живот, по-добро качество, по-луксозен външен вид. Естествената кожа предпазва ходилата ви еднакво добре от студа през зимата и от горещините през лятото. Всичко това прави избора на обувки, чехли, сандали и боти от естествена кожа добро решение. Естествената кожа е естествена материя, притежаваща пори. Това позволява на стъпалата ви да дишат в обувките от естествена кожа, което намалява изпотяването им и предпазва от кожни проблеми и заболявания – раздразнения, обриви, гъбички. Пролетните обувки от естествена кожа са леки и приятни за носене, не изпотяват и осигуряват нужния комфорт. В DMR ще откриете очарователен модел дамски пролетни обувки от естествена кожа, отличаващи се с мекота на допира и удобство по време на ходене. Моделът на ситни очарователни дупчици BETTY е практичен, с лека и равна подметка и изработен в богатство от цветове – охра, класическо черно и пастелни пролетни нюанси – пепел от рози и бяло. Подобен е и моделът ни дамски обувки от естествена кожа KEA с велкро, чиито стилен дизайн, изискано излъчване и удобство го правят предпочитан от дамите.

 

 

Летните обувки от естествена кожа притежават редица предимства за ходилата. Те не причиняват изпотяване, сърбеж, неприятна миризма, хлъзгане на обувката. Осигуряват комфорт и стабилност на уморените от летните жеги крака. В онлайн магазина ни ще откриете феерия от модели дамски сандали от естествена кожа. Дизайнът им е съобразен с последните модни тенденции, за да се чувствате като модна икона в знойното лято. Каишки в цвят, блясък и очарователни плетки украсяват дамските ни чехли от естествена кожа за горещия сезон. Изработката е прецизна и качествена, а подметките – леки и комфортни. Цветните плетени каишки придават екзотичен вид и позволяват лесно умело съчетаване с цвета на облеклото, както и откриване на подходящата дамска чанта в някои от доминиращите цветове за завършване на визията. 

 

 

Как да се грижим за обувките от естествена кожа?

Почистването и правилната грижа за обувките от естествена кожа са от съществено значение за доброто им състояние и дългия им живот. Почистването от прах и зацапвания може да става със суха или влажна гъба при обувките от естествена кожа и със суха четка при тези от велур, които не толерират влагата. На пазара се предлагат разнообразни специални продукти за грижа за естествената кожа – пасти, вакси, кремове, спрейове, бои. Те са важни за съхраняване на кожата, възвръщане на цвета и жизнеността ѝ, предпазването ѝ от снега и лугата, както и поддържане на добрия външен вид на обувките. Създайте си навик да почиствате обувките си веднага, щом се приберете. Съветът е особено ценен през зимата, когато солта в снега създава опасност за естествената кожа на обувките, която е особено чувствителна към нея.

Сушенето на влажни обувки от естествена кожа извършвайте внимателно и на стайна температура. Дръжте ги далеч от източници на топлина и особено от уреди, излъчващи нагорещен въздух. Горещата струя, приложена върху влажни обувки от естествена кожа, може да доведе до трайни деформации и увреждания.

За предпазване и грижа за кожата изберете вакса, а за възстановяване на свежестта – паста. Не прекалявайте с количеството. То се натрупва върху кожата и може да доведе до напукването ѝ. За свежи стъпала завършете почистването с пудра за обувки и ходила.

Повече постове

Предимства на обувк…
Дамите, залагащи на стила, класата, качеството и комфорта, предпочитат обувки, изработени от естествена кожа или естествен велур, придаващи доза лу…
Read More

Спортове, подходящи…
Качени килограми, отпусната кожа, сивкав тен – всяка млада майка се сблъсква с неприятните последици от износването и раждането на дете. Правилното…
Read More

дамски обувки•
хит обувки
Модните тенденции п…
Пантофките са сред любимите дамски пролетни обувки. Леки и удобни, изработени от меки приятни материи и прилягащи плътно към крака, те осигуряват к…
Read More