Часовници за модерни жени: Как аксесоарите от стила на силния пол завладяха ежедневието ни

1
210
Добави коментар
clashbade
clashbade

Масивните модели часовници са заявка за сила на характера, а днес дамите нямат нищо против тази демонстрация

Отношението на дамите към аксесоарите значително се промени през годините. Днес ние нямаме притеснения да завладяваме все повече света, който принадлежи на по-силния пол от човечеството. След като успешно се конкурираме в професии, характерни в миналото повече за мъжете, оказа се, че тази тенденция ще продължи да ни изненадва.

Появиха се дънките boyfriend, които заради удобството си се превърнаха в модерна част от облеклото. Покрай този хит дизайнерите създадоха и нови кежуъл модели, за да задоволят очакванията и дързостта на дамите да разчупят стила си. И вече съвсем не се учудваме, когато ги видим съчетани с високи токове, сандали или сако за по-делова визия. Правилата отдавна не са това, което бяха и нежните представителки отказват да се движат в рамки.

По същата причина и грубите кубинки с дебела подметка вече намираме за очарователни в комбинация с лятна рокля или плетена вариация през студените месеци.

Е, нямаше как това да не окаже влияние и върху аксесоарите – ето защо масивните модели са часовници за модерни жени! Корпус с голям диаметър, впечатляващ механизъм или смарт устройство на ръката са буквално страхотен акцент на фона на семплия тоалет в ежедневието, бизнес костюм или дори официален аутфит.

Има ценителки, които държат и на спецификата на механизма, за тях часовникът не е просто поредният красив предмет в шкафа с накити, а инвестиция с редица ползи за динамичния начин на живот.

Класическите цветове държат първенството (черно или бяло), както винаги е било, но за по-креативните и жизнерадостни дами ярките тонове не са в забранителен режим.

При каишките разнообразието е доста голямо: може да заложите на кожа, на едноцветен плат или атрактивен принт, както и на изискан сатен, скъпоценни камъни, силикон или гума. Тук идва и малката разлика с мъжките съвременни предложения – декорацията и блестящите елементи, които все още са основно оръжие на дамите.

Не се заблуждавайте, че дамите нямат изисквания и гледат на часовника си единствено като на бижу. Несъмнено той допълва цялостното излъчване и послание, но е важно и да притежава достатъчно функционалности и полезни опции.

Водоустойчивостта не е за пренебрегване. Често вниманието на притежателките е ангажирано с толкова различни дейности, че се случват неприятни инциденти, което означава, че целта е последствията да бъдат максимално избегнати.

Часовникът може да разкаже много за своя собственик, за характера и вкуса му, а този избор при дамите по никакъв начин не прави изключение.