Денонощна Пътна Помощ и репатрак гр. София 24/7

1
317
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Денонощна Пътна Помощ и репатрак гр. София 24/7

Фирма Найденови Ауто осигурява денонощна пътна помощ София в случай на повреда на механичните или електронните компоненти на превозното средство. Услугата се предоставя денонощно, седем дни в седмицата. Във всяка ситуация, като пробив на гумата, разреждане на акумулатора, неизправност на двигателя и т.н., няма да представлява проблем. Професионалната служба за пътна помощ от www.roadhelp.bg ще извършват предварителна диагностика по телефона, ремонт на автомобили на място и ще организира евакуацията на превозното средство.

Благодарение на екипа на фирмата, можете уверено да управлявате автомобила, без да се притеснявате за нейната повреда в най-неподходящия момент. Спешна техническа помощ ще бъде предоставена незабавно по всяко време на деня, определено няма да изпаднете в трудна ситуация. В случай на инцидент, моля, свържете се с нас, ще ви бъде предоставена пълна техническа и информационна поддръжка.

Предимства Професионална техническа денонощна пътна помощ Найденови Ауто предоставя, ако управлението на автомобила е невъзможно поради механична или електрическа повреда. Също така услугата се предоставя в случай на пътнотранспортно произшествие, липса на гориво и други най-незначителни проблеми. Ако е необходимо, ние ще организираме вашето настаняване в хотела, ще предоставим железопътни, автобусни и самолетни билети. По искане на собственика на автомобила можем да поставим дефектното превозно средство на охраняем паркинг.

Фирмата предлага:

Надеждност и удобство;

Отстъпки;

Помощ при извозване на  автомобил.

Трябва да се отбележи, че имаме дългогодишен опит в предоставянето на услуги за техническа поддръжка по пътищата на страната. Ние сме напълно наясно с цялата отговорност, която ни е поверена, и ще направим всичко възможно, за да премахнем неудобството на всеки клиент, причинено от неизправност на автомобила или произшествие.

Техническа помощ на автомобила се предоставя денонощно, така че внезапната повреда на автомобила няма да ви изнерви. Не е нужно да оставате сами с проблема на пътя. Ние предлагаме не само еднократна услуга, но предоставяме помощ при регистрация на автомобил в КАТ.

Как да получите денонощна пътна помощ?

За да използвате услугата денонощна пътна помощ, свържете се с нашият екип или оставете заявка на онлайт страницата ни. Техническата помощ за вашия автомобил ще бъде предоставена незабавно и в съответствие с всички установени стандарти. Когато се свързвате с екипа за поддръжка, моля, предоставете на оператора следната информация:

Описание на повредата или неизправността;

Регистрационен номер на превозното средство;

Модел на превозното средство;

Местоположение;

Данни за контакт и име;

Трудни ситуации по пътищата могат да възникнат при всеки собственик на автомобил, но модерните възможности на нашия екип могат бързо да ги премахнат. Вашето превозно средство ще бъде бързо ремонтирано и можете да тръгнете на път.

Фирмата Найденови Ауто предоставя набор от професионални услуги за бърза помощ на шофьорите на пътя в София и областта. Свързвайки се с нас, винаги можете да се обадите на аварийната евакуационна служба за вашето превозно средство, както и да използвате услугите на професионален сервиз за ремонт на най-честите неизправности на автомобила. Ние обслужваме както леки автомобили, така и камиони.

Ползи от сътрудничеството с нашата фирма:

Изгодни цени за услугите;

Професионален подход към изпълнението на възложените задачи;

Опит и висока квалификация на служителите;

Голям парк от теглещи камиони и репатрак;

Гъвкави условия за сътрудничество;

Денонощна пътна помощ за всички шофьори.

Ако срещнете неприятности на пътя, колата ви се повреди или претърпи инцидент – обадете се на нашата фирма и ние ще ви помогнем с всякакви въпроси.

Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка по всяко време! Ние ще ви осигурим спешна пътна помощ София с превозни средства на пътя, където и да се намирате.