Комплект спално бельо – Живей за скоростта. Модел – 002-685

4
178
Добави коментар

 Атрактивен и стилен спален комплект с рокерски мотив, мотор и два от най-известите девизи на рокерите – „Born to Ride“ – Роден да язди и „Live for Speed“ – Живей за скоростта. 

Комплектът е изработен от 100% памук (Ранфорс) и микрофибърен плат за щампата със специфична сатенена сплитка. 

Размери на комплектите спално бельо: 

Единичен комплект – 150 х 210 см. включва: 

  – 2 бр. калъфки за възглавници

  – 1 бр. долен чаршаф – 160 х 240 см. 

  – 1 бр. плик (или олекотена завивка) – 160 х 240 см. 

Двоен комплект – 200 х 210 см. включва: 

  – 2 бр. калъфки за възглавници

  – 1 бр. долен чаршаф – 220 х 240 см. 

  – 1 бр. плик (или олекотена завивка) – 220 х 240 см. 

Модел – 002-685 

Допирна част на спалното бельо и чаршафа са 100% памук (РАНФОРС). Ранфорс е тъкан, отличаваща се с по-голяма мекота и здравина и по-малка свиваемост от обикновените хасета. Самата тъкан е по-фина и по-мека на допир. 

За да направите интериора на Вашата спалня напълно завършен можете да комбинирате този комплект с пано или картина за стена, които можете да разгледате в категорията „Декорация за стена“ 

РАНФОРС памука е мек и приятен на допир, защото е изработен от 100 % памучни влакна което допринася да се чувствате отпочинали, свежи и в по-добро здраве. Спалното бельо не допуска прах, влага и бактерии в леглото Ви. Памука регулира температурата на тялото и през лятото осигурява прохлада, а през зимата топлина. 

Щампата е принтирана с изключителна устойчивост. Поради здравината на багрилата върху микрофибъра, при пране и сухо триене щампата не се променя и не избелява. Микрофибърният плат за щампата е полиестер  със специфична сатенена сплитка, която придава обем и мекота характерна за памучния сатен, като притежава огромна плътност, мекота и възможност за отпечатване на здрава щампа. 

Предимството на спалното бельо от микрофибър е, че то е устойчиво на петна, бързо съхне и не се мачка. 

Разгледайте и другите предложения от категорията „Текстилни изделия“ за да направите Вашия разумен избор – Вашият Smart Choice. 

Всяка поръчка се изработва индивидуално и е необходим технологичен срок. 

Срок за изработка на Шалтета, спално бельо с Олекотена завивка – до 14 работни дни, а за всички останали продукти до 7 работни дни.

Продуктите с лого “Доверие в текстила” отговарят на най-строгите критерии на международната асоциация OEKO-TEX® и не съдържат вредни вещества.