Имате ли нужда от популярен уеб сайт?

12
182
Добави коментар
obiavite
obiavite

Нов сайт и SEO оптимизация на сайт от Viseo LTD

Създаването на сайт за Вашия бизнес е възможно да се превърне в една от най-печелившите инвестиции, която някога сте правили. Особено това важи, ако съчетаете сайтът с SEO оптимизация.  Забелязва се увеличаване на потребителите на интернет в България, което прави някъде 6 милиона потребители на интернет. Благодарение на закупеният от вас сайт, всеки един от тези потребители може да стане ваш съдружник или клиент.

Цена за сайт

Независимо от размера на фирмата ви, недейте да пренебрегвате възможността и вие да навлезете в интернет мрежата. Тридесет секундна реклама по ефирните телевизии може да ви коства някъде между 3000 и 50000 лв., докато примерно рекламен банер във доста посещаван уеб сайт, е възможно да ви излезе от 30 до 100 $ за цял месец. Очевидно е че предимствата от навлизане в тази сфера са наистина големи.

Един сайт може да Ви струва няколко хиляди лева, но може да паднете и под прага на 1000 лева. Всичко зависи от заданието.

Появата на вашата фирма в сферата на интернет е възможно да се превърне в много добър ход, с помощта на който да разрастнете вашата фирма и то доста. Всеки интернет сайт дава достъп до много потенциални клиенти, които имат достъп до вашите продукти, а и шанса да се превърнат във ваши партньори.

За всеки интернет сайт е нужна SEO оптимизация, която да го тласне към по-първи места в резултатите на онлайн търсещите машини. Оптимизацията за търсещите машини може да включва уебсайта да бъде добавен в специализирани уебсайтове от следните видове: директории за статии, директории за интернет сайтове, социални мрежи и други.

Също ще са ви необходими уеб дизайн и уеб хостинг. Както за самото изграждане на уеб сайта е нужно да намерите уеб дизайнер, така и за оптимизацията му за търсещите машини трябва да платите на специалист по оптимизация за търсачки. Ако искате да направите всичко качествено, винаги плащайте на експерти, вместо да се опитвате сами да се заемате със работата. А за уеб хостинга е почти задължително да си плащате, освен ако не сте готови да си купите и поддържате компютърен сървър с денонощен достъп до ел. ток и много бърз интернет. Другият вариант е да се насочите към някой безплатен хостинг, но имайте предвид че това почти никога не се препоръчва поради ниското им качество и ненадежността им. Компромисното решение, което можете да вземете според мен е да купите евтин хостинг с с добра надеждност от някоя реномирана уеб хостинг фирма.

Ако в главата си имате визия, но търсите технически лица, които да я реализират, то тогава е време да поискате оферта за направата на сайт от нас, от екипът на VISEO.

Важно уточнение …

Днес почти всеки има сайт, било то корпоративен, било то личен. Но не всеки има популярен сайт, сайт, който да носи дивиденти, приходи.

Ако търсите адекватни решения, ние сме на Ваше разположение.

Материалът Имате ли нужда от популярен уеб сайт? е публикуван за пръв път на Дигитална агенция W-SEO.com – Уеб & SEO оптимизация.