Winbet – на какво се дължи бързото развитие на тази забележителна компания

1
200
Добави коментар
clashbade
clashbade

Winbet е лицензирана компания за залагания, основана през 2015 г. в България. Търговската марка принадлежи на корпорацията Win Bet Online Ltd., като освен интернет портала за залози, тя развива офлайн точки за залагане, които в България има повече от 30. След основаването Winbet работи без лиценз, но получи разрешение през 2017 г. Сега компанията продължава да се развива и изгражда взаимоотношения със спортни отбори, като спонсорира много турнири и раздава сериозни winbet бонуси. Това я прави лидер на пазара за залагания в България и й позволява да се разпространи в най-близките Румъния, Сърбия и Хърватия.

• За тези, които искат да залагат у дома или нямат достъп до PPP, Winbet разработи собствен сайт за залагания, който съдържа всички игри и промоции. Това е визитната картичка на компанията, така че характеристиките трябва да бъдат обмислени предварително.

• Достъп на сайта за потребители от различни страни
• Можете да създадете акаунт в Winbet, като кликнете върху връзката Регистрация, разположена в горния десен ъгъл. Формата за регистрация включва стандартни данни за контакт и лични данни за такива случаи. Номерът на така наречения документ за самоличност също се изисква и трябва да бъде попълнен.
• Всеки потребител, който желае да направи залог, може да използва един адрес на сайта winbet.bg, който е достъпен от всяка държава. Администрацията не ограничава достъпа до ресурса за определени държави и потребители.
• Българският лиценз дава възможност на компанията да работи по целия свят, отваряйки чужди пазари и да радва потребителите с големи winbet бонуси. В същото време в някои държави, където е необходим собствен лиценз, доставчиците наистина могат да бъдат инструктирани да ограничат достъпа на жителите до хазартни сайтове.

• За да бъдат налични всички възможности на офис на букмейкъра, трябва да се регистрирате в него, след като преминете през специална процедура. Той е разделен на няколко етапа, но едно лице може да има една сметка, притежателите на няколко профила подлежат на санкции.