Електро услуги монтажи на осветления ключове и контакти

1
207
Добави коментар
tiberii1
tiberii1

На този обект имаме извършен монтаж на едноцветна LED лента с бяла топла светлина. Монтажът е извършен без допълнителен алуминиев профил.

 

Захранванията за всички LED осветления бяха изчислени с нужните мощности и монтирани в специално предвидени за тях места.

 

Монтаж на Pop Up механизъм на кухненски шкаф

Монтаж на механизъм Legrand за контакти в предварително изрязан от мебелистите отвор в долната част на шкафа.

 

PopUp механизъм за скрити контакти на кухненски остров

 

 

 

Свързване на електрически уреди

 

Свързването на кухненски уреди като готварска печка и керамични котлони трябва да се извърши внимателно и напълно съответсващо на изискванията от дадения производител. Всякакви компромиси и грешки могат да струват дефектирането на новият уред , токов удар или пожар.

Монтаж на ключове и контакти

Монтажът на ключове и контакти за много хора се струва елементарни но трябва да се знаят и има в предвид много неща. Ако искате да видите защо, може да прочетете темата тук: Как правилно да занулим свържем контакт

 

Монтаж на осветителни тела

Ще ви покажем монтирани  вградени луни във гипсокартон, на таван който беше боядисан преди да направим отворите. Трябваше много внимателно да оразмерим таваните и да изрежем точните отвори без да оставим следи по боята.

Монтаж на външни луни и на луни в шлицове

Черните двойни луни монтирахме в предварително боядисани черни шлицове. Основата от гипсокартон изискваше да се сведе до минимум разпрашаване и повреда на матовата черна боя.

 

Електро Услуги монтаж на скрито осветление под кухненски шкафове

 

LED осветлението сме направили с LED лента OSRAM 24V и алуминиев профил. За контролиране на включване и изключване сме монтирали и миниатюрен сензор на кухненския шкаф.

 

 

В зеленото кръгче е сензора за контрол на включване и зключване на LED осветлението. Става через движение близко под него, неизискващо докосване.

 

Благодарим, че посетихте нашият сайт за електро услуги и се радваме ако сме ви били полезни!