Най-готините и модерни дамски сандали за лято 2021

1
207
Добави коментар
prohris
prohris

Най-готините и модерни дамски сандали за лято 2021

От всички варианти за летни обувки жените отдават най-голямо предпочитание на модните сандали. Красивите сандали ви позволяват ефективно да демонстрирате модерен педикюр и винаги ще бъдат подходящи във всяка лятна визия благодарение на различни модели.

Освен това жените, винаги се опитваме да закупим не един, а няколко чифта модни сандали за сезона, сред които със сигурност ще има сандали на ток за вечерно излизане и практични ежедневни сандали.

Модерни тенденции при избора на дамски сандали

През новия сезон модерните дамски сандали 2021-2022 са изключително разнообразни. В тенденция са различни варианти на токчета, а високата платформа не излиза от мода, красивите модели на сандали с ниска подметка и с оригинален декор и тапицерия също ще бъдат хит това лято..

Що се отнася до цвета, по-добре е да изберете приглушени пастелни нюанси. Удебелените щампи и неоновите нюанси ще бъдат типични за летните дамски сандали.

Популярността на тенденциите от последните сезони, като сандали с кожени облицовки и подметки тип трактори, постепенно изчезват, отстъпвайки място на модерните сандали от по-сдържан и лаконичен стил, като:

официални дамски сандали
дамски сандали с камъни
дамски сандали с връзки
дамски сандали със затворена пета

Грациозна платформа, дебел стабилен ток, квадратен ток, среден стилен ток – през новия сезон дизайнерите се опитаха да обърнат внимание на по-удобните и практични модели за лятото.

Ще ви запознаем с водещите тенденции при летните обувки, за да можете да изберете най-подходящите сандали за лятото.

Модни сандали с нисък ток

Завръщането на полузабравените тенденции благодарение на ретро стила подтикна дизайнерите да върнат обувките на нисък ток в модата. Така сандалите на ток се превръщат в тенденция за летния сезон 2021-2022.

Тези сандали изглеждат много елегантни и придават екстравагантност. Благодарение на ниския ток те са много удобни и практични.

Модни сандали с висок ток

Най-модерните сандали са модели на висок ток или на платформа. В тази форма сандалите изглеждат много красиви, сдържани и изискани.

Универсален вариант за такива сандали ще бъде черен велур. Красивите дамски сандали на ток могат да бъдат допълнени от оригинален декор под формата на шикозни бижута.

Модни дамски сандали затворени отпред

Затворените сандали изглеждат много нежни и лаконични. В подобна форма сандалите могат да бъдат с отворена или затворена пета с каишка. В последната версия петата на затворените сандали може да бъде широка.

Дамски сандали от естествена кожа

В търсене на оригинален чифт сандали обърнете внимание на красиви модели дамски сандали от естествена кожа. Това могат да бъдат сандали на ток, платформа, с нисък или висок ток.

Такива летни сандали изглеждат много стилни и впечатляващи, като се фокусират върху стройността на краката.

Спортни дамски сандали

Тук говорим не само за сандали в спортен стил. През новия летен сезон, в подкрепа на спортния стил, дизайнерите представиха интересни модели спортни сандали с високи широки токчета.

Такива варианти за сандали 2021-2022 изглеждат много смели; предлага се да се носят не само със спортно облекло. Такива сандали ще изглеждат много стилно с деним комплекти.

Специалистите от онлайн магазин за дамски сандали iArena.bg предлагат на момичетата своите най-смели идеи и новости в комбинация с основните модни тенденции през 2021 година. В сайта ще откриете, любимите нюанси, стилове и свежи модели дамски сандали за всеки ден, които могат да бъдат закупени на ниски цени.